TUŽNA SCENA OBILAZI SVET: Devojčica nakon porodične tragedije prodaje limunadu da skupi novac CEO GRAD DOŠAO DA JE PODRŽI (VIDEO)
Foto: screenshot Youtube/waff48news

žalosno

TUŽNA SCENA OBILAZI SVET: Devojčica nakon porodične tragedije prodaje limunadu da skupi novac CEO GRAD DOŠAO DA JE PODRŽI (VIDEO)

Planeta -

Devojčica iz Alabame prodaje limunadu na ulici kako bi prikupila novac za nadgrobni spomenik svoje majke!

Amuri Džonson iz Skotsboroa u Alabami, koja ima sedam godina, počela je da prodaje limunadu prošle nedelje i brzo je prikupila skoro 10.000 dolara nakon velike podrške lokalne zajednice.

- Nisam znala da će samo pravljenje malo limunade dovesti ovoliko ljudi u moju kuću - rekla je devojčica za VHNT.

Devojčicina baka, Dženifer Bordner, rekla je za VAFF da je Amuri, koja je učenica drugog razreda, sama došla na ideju da prodaje limunadu.

- Amuri je tako posebna. Sve će učiniti da vam pomogne - rekla je baka za VAFF.

Bordner je rekla da su komšije počele da svraćaju da kupe limunadu nakon što su na društvenim mrežama videli post o štandu.

Limunada je koštala 1 dolar, međutim, mnogi su velikodušno plaćali više, a nekolicina je čak ostavila i novčanice od 100 dolara.

Baka je dodala da je njena unuka shrvana nakon smrti mame Кarli koja je iznenada preminula u martu sa samo 29 godina. Štand za limunadu i podrška koju je dobila od sugrađana pomogli su Amuri da skrene misli.

- Nadam se da moja ćerka može da vidi koliko je ovo neverovatno i koliko je njena ćerka posebna i divna. Hvala svima i hvala Bogu jer je ovo bila jedna od najbolnijih stvari koje sam ikada doživela, a ova zajednica mi je pomogla - rekla je Bordner.

(Kurir.rs/US Tudej/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track