U NAPUŠTENOJ CRKVI NAĐENO TELO DEVOJKE (22) Bizaran slučaj koji tresa Italiju, otkriven najjeziviji deo: Puštali su joj krv?!
Foto: Profimedia

U NAPUŠTENOJ CRKVI NAĐENO TELO DEVOJKE (22) Bizaran slučaj koji tresa Italiju, otkriven najjeziviji deo: Puštali su joj krv?!

Planeta -

Mlada Francuskinja, čije je telo pronađeno u napuštenoj italijanskoj crkvi u poluraspadnutom stanju, našla se tamo jer je tražila duhove, piše CNN, donoseći nove detalje o bizarnom slučaju koji je zahvatio italijansku i svetsku javnost. Barem je to jedna od teorija italijanske policije, koja još uvek istražuje užasnu smrt mlade devojke.

Dvadesetdvogodišnja devojka iz okoline Liona iskrvarila je od ubodne rane i čini se da je možda bila žrtva nekog neobičnog rituala. Sada, nakon što je istraga započela, ispostavilo se da je to delimično tačno. Policija, zapravo, ima dve teorije. Jedna je da je devojčica umrla učestvujući u izazovu na društvenoj mreži TikTok da traži duhove u navodno ukletim zgradama. Drugi je da je umrla u nekoj vrsti žrtve, odnosno da je u pitanju pristanak na ubistvo.

Portparolka policije u La Salu, gradu u dolini Aoste, rekla je za Si-En-En, koji ne navodi ime policajca, da je devojčica rekla svojoj porodici da će potražiti duhove u Italiji. Vrlo je moguće, dodala je, da je to uradila kao deo izazova uklete kuće koji se trenutno igra u Francuskoj. Postoji mogućnost da je pokušaj da se napravi neobičan video koji je trebalo da bude objavljen na TikTok-u pošao po zlu.

Naravno, postoje i druge mogućnosti. Policija je saopštila da traga za mladićem sa kojim je devojka viđena pre smrti. Portparolka je rekla da svedoci tvrde da su žrtvu videli sa mladićem i da su oboje bili obučeni kao vampiri. Prema rečima ljudi sa kojima je policija razgovarala, devojčica je izgledala "bledo i izmučeno". Iako sve deluje kao gruba šala, telo devojčice je dokaz da to nije igra.

Prema izveštaju mrtvozornika, ona je izbodena kamperskim nožem i imala je prostrelne rane u vratu i stomaku. Međutim, veruje se da su naneti nakon njene smrti i da je uzrok smrti bilo puštanje krvi. Deo krvi je, prema izvorima Si-En-Ena, uklonjen sa poda crkve u kojoj je pronađena. Policija tvrdi da nije bilo znakova otpora žrtve.

Bila je obučena u hulahopke, majicu i dugi crni kaput, a ne, kako su svedoci tvrdili, u nekakvu nošnju. Pored nje pronađeni su slatkiši iz lokalne prodavnice. Nije bilo ličnih dokumenata i telefona.

Meštanin ju je pronašao u trenutku kada je njeno telo već počelo da se raspada. Prošle nedelje je u blizini crkve snimljen kombi za kojim traga i policija. Si-En-En navodi da se u vezi sa ovim slučajem traže još dve nestale osobe.

Kurir.rs/Jutarnji list/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja