NOVA MISTERIJA NA NEBU IZNAD UKRAJINE: Nepoznati objekat viđen i iz Litvanije PRIMEĆENA LJUBIČASTA SVETLOST USRED NOĆI (VIDEO)
Foto: Telegram

šta je ovo?

NOVA MISTERIJA NA NEBU IZNAD UKRAJINE: Nepoznati objekat viđen i iz Litvanije PRIMEĆENA LJUBIČASTA SVETLOST USRED NOĆI (VIDEO)

Planeta -

Misteriozna svetlost na nebu primećena je tokom prethodne noći iznad skoro cele Ukrajine!

Čudan sjaj primetili su stanovnici Kijeva, Odese, Dnjepropetrovska, ali i zapadnih regiona Ukrajine. Neki očevici navode na društvenim mrežama da se misteriozni objekat kretao. Portal Strana objavio je fotografije na kojima se vidi da je Ukrajinu u jednom momentu obasjala i nesvakidašnja ljubičasta svetlost.

1 / 4 Foto: Telegram printscreen

Misteriozna pojava viđena je i iznad Rusije i Belorusije. Stanovnici Smolenske i Lenjingradske snimili su nepoznati objekat kako klizi nebom dok pojedini kanali na Telegramu navode da je primećen i iznad Litvanije.

Za sada nema zvaničnog objašnjenja.

Strana navodi da su svetlosni fenomeni na nebu iznad Ukrajine najverovatnije tragovi lansiranja rakete kompanija SpaceX koja je u sredu odnela još 23 satelita u orbitu.

Samo dan ranije, podsetimo, blistavi bljesak na nebu primetili su stanovnici Harkovske i Dnjepropetrovske oblasti. Sudeći po snimku koji je objavljen na internetu najverovatnije je reč o padu meteorita.

Ukrajinska vojska, podsetimo, nedavno je u ratnoj zoni snimila NLO u obliku diska! Snimak nepoznate letelice zabeležio je dron 406. bataljona sa 50 kilometara udaljenosti.

Bonus video:

03:22

KAKO JE NASTALA CRVENA SVETSLOST NA NEBU IZNAD VOJVODINE? Ekskluzivno za Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track