VELIKI ŠOK U ISTRAZI TRAGEDIJE U SKADRU: Erdžis pre tragedije spalio svu Alminu odeću?! TUŽILAŠTVO IMA NOVE SNIMKE
Foto: Shutterstock, Printskrin/Facebook

tuga

VELIKI ŠOK U ISTRAZI TRAGEDIJE U SKADRU: Erdžis pre tragedije spalio svu Alminu odeću?! TUŽILAŠTVO IMA NOVE SNIMKE

Planeta -

Erdžis Arizi spalio je navodno svu odeću svoje supruge Alme malo pre nego što se utopila u Bojani sa troje njihove dece!

Novinarka Anila Hodža otkrila je nove detalje tragedije u Skadru gde je Alma Arazi (39) najverovatnije utopila dve ćerkice i sina i potom skočila u Bojanu nedaleko od mosta.

Hodža je u emisiji "Breaking" na Top vestima rekla da su se Alma i Erdžis poslednjih mesec dana svađali i da joj je suprug navodno spalio svu odeću kad je nedavno napustila kuću. Novinarka navodi i da je Erdžis izbrisao sa telefona svu komunikaciju koju je imao sa Almom tokom prošlog meseca. Suprugu je navodno blokirao i na društvenim mrežama.

Hodža je takođe rekla da je Erdžis poslao poruku supruzi svog brata, koja je poslednja videla Almu i decu pre tragedije, a navodno joj je zamerio zašto mu nije rekla da ga je supruga videla sa ljubavnicom.

- Erdžis je spalio Alminu odeću nakon što je izašla iz kuće. To je dokazalo i tužilaštvo. Kad god bi izašao iz stana, blokirao je Almu, kako ga ne bi uznemiravala. Erdžis je poslao poruku i snaji zamerajući joj što ga nije obavestila da ga je Alma videla sa ljubavnicom - rekla je Hodža.

Albanski portal Vox navodi da su u utorak u tužilaštvu pored Almine jetrve ispitani otac odnosno brat i sestra nastradale žene.

- Alma se nadala da će uspeti da spase svoju porodicu. Opraštala mu je sve dok ga nije videla sa devojkom. Alma je imala jaku vezu sa svojom snajom koja je šokirana. Ima i drugih snimaka koji su predati tužilaštvu - navodi Hodža.

(Kurir.rs/Vox/preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track