"NE POKUŠAVAJTE DA NAS REANIMIRATE" Užas u porodici poznatih francuskih milionera PRONAĐENA UŽASAVAJUĆA PORUKA PORED TELA
Foto: EPA / Alex Martin

tragedija

"NE POKUŠAVAJTE DA NAS REANIMIRATE" Užas u porodici poznatih francuskih milionera PRONAĐENA UŽASAVAJUĆA PORUKA PORED TELA

Planeta -

Tragedija je zadesila u utorak porodicu poznatog bračnog para milionera!

Telo poznatog francuskog biznismena Huberta Zisenisa pronađeno je u njihovom stanu u Parizu dok je pored njega bila njegova supruga Aude de Tuin koja je davala znake života.

Istražitelji prema navodima lokalnih medija veruju da je poznati bračni par odlučio da se zajedno ubije i da je Aude navodno usmrtila svog muža pre nego što je uzalud pokušala da se ubije navodno prerezavši vene.

Aude de Tuin
foto: Siavosh Hosseini/TME / Sipa Press / Profimedia

Policija je pronašla poruku da hitnu pomoć ne pokušava reanimaciju jer su na samoubistvo odlučili iz očaja i pri čistoj svesti.

Tužilaštvo je saopštilo da se žena nalazi u teškom stanju i da još nije saslušana.

- Istraga treba da utvrdi uzrok smrti i povreda kako bi se saznalo da li imaju krivičnu kvalifikaciju - rekao je javni tužilac.

Aude de Tuin, koja ima 74 godine, takođe je poznata poslovna žena i nosilac je najvišeg francuskog odlikovanja Legije časti.

Hubert i Aude su bili u braku od 1989. godine.

(Kurir.rs/Le Parisien/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track