POZNATO DA LI JE DEVOJČICA FIZIČKI ZLOSTAVLJANA PRE UBISTVA! Stric monstrum otkrio gnusne detalje
Foto: Printscreen

užas

POZNATO DA LI JE DEVOJČICA FIZIČKI ZLOSTAVLJANA PRE UBISTVA! Stric monstrum otkrio gnusne detalje

Planeta -

Izveštaj veštaka pokazao je da je devojčica Vasilika (11) bila ubodena šrafcigerom u srce i slezinu i da nije bilo tragova se*sualnog zlostavljanja.

U spisima koje je podnela policija nalaze se optužbe za ubistvo sa predumišljajem i pokušaj silovanja za koje je osumnjičen devojčicin stric.

Kako prenose grčki mediji, devojčica je neposredno pre ubistva, verovatno tokom pokušaja silovanja, rekla "reći ću roditeljima" nakon čega ju je stric pojurio i, kako je sam priznao, ubio.

Prema policijskim saznanjima, muškarac je tokom ispitivanja navodno rekao da je želeo da želeo da ima odnos sa devojčicom, ali kada je ona to odbila i rekla da će reći roditeljima, on ju je napao i ubio je šrafcigerom.

"Predložio sam joj, ona je odmah to odbila i rekla da će reći roditeljima. Ubio sam je šrafcigerom koji sam imao u kolima", navodno je rekao muškarac.

Grčki portal preneo je nezvanične informacije da je devojčica imala na rukama rane zbog čega se sumnja da je ujak pokušao da je siluje ali da se ona branila.

Stric je nakon priznavanja ubistva inspektore odveo do njive na kojoj je ostavio telo male Vasilike.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:45

U OVOM SLUČAJU SILOVATELJ ĆE ROBIJATI DOŽIVOTNO! Seje strah po Beogradu, privatni detektiv traži izmenu zakona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track