NOVI BIZARAN SNIMAK BAJDENA: Svi tapšu i igraju na koncertu u Beloj kući, a pogledajte šta radi američki predsednik (VIDEO)
Foto: Kent Nishimura / Getty images / Profimedia

hit

NOVI BIZARAN SNIMAK BAJDENA: Svi tapšu i igraju na koncertu u Beloj kući, a pogledajte šta radi američki predsednik (VIDEO)

Planeta -

Američki predsednik Džo Bajden ponovo je svojim ponašanjem izazvao šok u javnosti!

Bajden, koji ima 81 godinu, snimljen je kako nepomično stoji na proslavi u Beloj kući dok ljudi oko njega, uključujući potpredsednicu Kamalu Haris i druge zvaničnike, tapšu i igraju na koncertu na kome je nastupio gospel pevač Kirk Frenklin.

Na snimku se vidi kako Bajden gleda u prazno i ne pomera se ni za milimetar oko 30 sekundi pre nego što je Filoniza Flojd primetio i zagrlio nakon čega su razmenili nekoliko reči. Filoniza je inače brat Džordža Flojda čije je ubistvo izazvala nemire širom SAD 2020. godine.

Bajden je nakon koncerta održao govor, međutim, doživeo je novu neprijatnost jer je na momente bio toliko nerazgovetan da su prisutni jedva mogli da ga razumeju.

Republikanci, koji tvrde da Bajden zbog godina nije sposoban za novi mandat, ismevali su predsednika dok se Bela kuća nije oglasila.

- Svetla su upaljena, ali nema nikoga kod kuće - glasi komentar zvaničnog X naloga Trampove kampanje.

- Ko je rekao da Bajden nema ritam - dobacio je senator Majk Li iz Jute.

Mnogi kritičari tvrde da Bajden zbog starosti ne može da se nosi sa predsedničkim obavezama.

Volstrit džornal objavio je nedavno izveštaj sa detaljima o slučajevima u kojima je predsednik pokazao nedostatak jasnoće na privatnim sastancima sa osobljem i članovima Kongresa. Zvaničnici Bele kuće i kabineta energično su odbacili tvrdnje i branili predsednikovu mentalnu oštrinu i sposobnost da obavlja posao.

(Kurir.rs/Fox/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:45

STRUČNJACI O SASTANCIMA ZELENSKOG I BAJDENA, RUSIJE I KINE! Obe strane se spremaju za ofanzivu: Određuju se koordinati RATA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track