Anonimusi otkrili ko je Amandu Tod oterao u smrt

Anonimusi otkrili ko je Amandu Tod oterao u smrt

Planeta -
Reč je o 30-godišnjaku iz Nju Vestminstera koji je godinama maltretirao maloletnu devojčicu koja se na kraju i ubila

Anonimusi otkrili identitet muškarca koji je nagovorio maloletnu Amandu Tod da mu pošalje slike golih grudi, a posle je godinama ucenjivao i maltretirao, pa se nesrećna devojka na kraju ubila.

Anonimusi tvrde da je reč o 30-godišnjaku iz Nju Vestminstera, u Britanskoj Kolumbiji. Ističu da je upravo on taj koji je tokom video-razgovora nagovorio Amandu da se slika golih grudi, a zatim ju je ucenjivao i pretvorio njen život u pakao.

U poruci upućenoj televiziji CTV, Anonimusi su poručili da izbegavaju kontakt s policijom, ali da su u ovom slučaju odlučili da stave svoje znanje i sposobnosti u svrhu zaštite dece.

"To je vrlo tužna priča koja nas sve pogodila", poručili su.

Da podsetimo, Amandu Tod je nepoznata osoba navela da još dok je imala 13 godina pred kamerama pokaže grudi i tu fotografiju je postavio na Fejsbuk i podelivši je sa svim njenim prijateljima.

Usledile su godine straha, depresije, a Amanda je utehu pokušala da nađe u alkoholu i drogi. Zbog maltretiranja vršnjaka nekoliko puta je promenila školu. Jednom prilikom je čak bila i pretučena, nakon čega je pokušala da se ubije.

Na poslednjim listovima na video-snimku Amanda je napisala: "Nemam nikoga. Potreban mi je neko. Moje ime je Amanda Tod".

http://www.youtube.com/watch?v=Z0YD8IbKRoM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track