Vaspitačica podelila 120 šamara deci u vrtiću
Foto: Dejli Mejl

Uhvaćena

Vaspitačica podelila 120 šamara deci u vrtiću

Planeta -
Na snimku se vidi da je za samo pola sata moje dete ošamarila 43 puta i šutnula dvaput, ispričao otac koji je otkrio zlostavljanje

TAIJUAN - Dolijala na video-snimku.

Vaspitačica u kineskom obdaništu snimljena je kako 120 puta šamara mališane koji nisu znali da joj odgovore na pitanje?!Uznemirujući video snimljen je u vrtiću u Taijuanu, u severnoj provinciji Šanksi, a za zlostavljanje se saznalo kada je otac jedne devojčice došao kući i video dete s licem koje je bilo crveno i natečeno.

Besni otac odmah je otišao u vrtić i zahtevao da vidi snimke sa nadzorne kamere koji su otkrili da je vaspitačica zlostavljala njegovu ćerkicu i još troje mališana.

"Na snimku se vidi da je za samo pola sata moje dete ošamarila 43 puta i šutnula dvaput. Ona je čudovište i ne bi smela da bude vaspitačica", rekao je čovek koji se samo predstavio kao Han.

On je ispričao i da ovo nije bio prvi put da mu se dete iz obdaništa vrati s modricama po licu, ali je sve vreme verovao da se povredila igrajući se. On je dodao i da mu je ćerka rekla da je šamare dobijala svaki put kada nije znala odgovor na neko pitanje ili nije znala da reši neki zadatak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track