STRAVIČNO: Dadilja izbola dvoje dece u kadi

STRAVIČNO: Dadilja izbola dvoje dece u kadi

Planeta -
Tela dvogodišnjeg dečaka i šestogodišnje devojčice pronašla je njihova majka u stanu u bogataškom kraju Menhetna, dok je dadilja sama sebe ubola u vrat

NJUJORK - Dvoje dece na smrt je izbodeno u njihovom stanu u luksuznom kraju Menhetna, a policija je kao glavnog osumnjičenog uhapsila dadilju koja ih je čuvala, a koja je sebi nanela ubod nožem u vrat.

Tela dvogodišnjeg dečaka i šestogodišnje devojčice pronašla je njihova majka u kadi juče popodne, u stanu koji se nalazi u bogataškom kraju Menhetna, u blizini Central parka, dok je njihova dadilja ležala na podu kupatila.

"To je nešto najgore što možete da čujete ili zamislite", izjavio je portparol njujorške policije Pol Braun.

On je kazao da su deca pretrpela višestruke ubode i da su proglašena mrtvim na licu mesta, a da je na podu, na kom je u kupatilu ležala dadilja, pronađen nož sa tragovima krvi.

Dadilja (50), čiji identitet nije otkriven, prevezena je u bolnicu i nalazi se u kritičnom, ali stabilnom stanju, javio je Rojters.

Otac dece je Kevin Krim, jedan od direktora američkog TV kanala CNBC. On se u vreme kada se sve dešavalo nalazio na službenom putu.Majka Marina Krim, pedijatar, stravničan prizor je zatekla kada se vratila kući sa trećim detetom, trogodišnjom devojčicom, koju je vodila na časove plivanja.

http://www.youtube.com/watch?v=LyzY2erRRmM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja