Najnovije vesti

Novi uragan prizemljio više od hiljadu letova

U susret opasnosti

Novi uragan prizemljio više od hiljadu letova

Planeta
Iako slabija od prethodne oluje Sendi, koja je je pre devet dana odnela oko 100 života i pričinla ogromnu materijalnu štetu, nova oluja bi mogla prouzrokovati materijalnu štetu budući da infrastruktura nije ojačavana nakon prethodne

NJUJORK - Više od hiljadu avionskih letova otkazano je na aerodromima istočne obale Sjedinjenih Američkih Država (SAD), uoči dolaska nove oluje, koja će kako se očekuje, pogoditi NJujork i NJu DŽersi.

Olujni vetrovi mogli bi premašiti brzinu od 104 kilometra na sat i zaustaviće radove na obnovi infrastrukture, a mogli bi prouzrokovati nove prekide u napajanju električnom energijom.

Iako slabija od prethodne oluje Sendi, koja je je pre devet dana odnela oko 100 života i pričinla ogromnu materijalnu štetu, nova oluja bi mogla prouzrokovati materijalnu štetu budući da infrastruktura nije ojačavana nakon prethodne.

Stotinu hiljada ljudi i dalje su bez električne energije, a policija poziva građane na oprez i na evakuaciju iz ugroženih područja uoči nove oluje, čiji su predzanci padavina i sve snažniji vetar u NJujorku, prenosi Anadolija.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...