Masovna tuča gimnazijalaca u Danilovgradu zbog devojčice
Foto: Vijesti.me

Đaku polomljen nos

Masovna tuča gimnazijalaca u Danilovgradu zbog devojčice

Planeta -
U tuči u holu škole korišćen pendrek koji, navodno, može da se nabavi na svakom ćošku

DANILOVGRAD - U masovnoj tuči u danilovgradskoj Gimnaziji "Petar I Petrović Njegoš" jednom učeniku polomljen je nos. Povređeni učenik prebačen je u Urgentni centar u Podgorici.Direktorka Gimnazije Slavica Pavićević kazala je da je u tuči učestvovalo pet-šest učenika, ali da je veliki broj njih priveden u danilovgradsku policiju, kao svedoci.S njima su u stanicu policije otišle i razredne starešine i roditelji.

Uzrok tuče, učenika trećeg i četvrtog razreda, najverovatnije je incident koji se jutros desio u autobusu kojim u školu dolaze gimnazijalci iz Podgorice i prigradskih naselja.

"Učenici su primetili da je devojčicu iz drugog razreda maltretirao stariji učenik. Nisu to rešili na pravi način, nisu obavestili dežurne starešine, profesora, ni upravu škole, već su na ovaj način rešili problem", rekla je Pavićevićeva.

Učenici su se obračunali u holu Gimnazije. "Tuča nije trajala dugo jer smo brzo sprečili nastavak. Ustanovljeno je da je u tuči korišćen neki predmet. Jedan od učenika imao je neku vrstu oruđa. Po onome što sam čula, to je neka vrsta pendreka, za koju su mi rekli da se može nabaviti na svakom ćošku. Svi smo potreseni i čekamo da se to razreši. Za sutra je zakazana sednica nastavničkog veća", rekla je Pavićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track