Kinezi grade zvezdane kapije

Spremni za bliski susret

Kinezi grade zvezdane kapije

Planeta -
Pobornici teorije zavere ubeđeni su da je reč o interdimenzionalnim portalima koji služe za prolazak iz dimenzije u dimenziju

PEKING - Kinezi grade zvezdane kapije!Neobičan graditeljski i arhitektonski poduhvat koji se ogleda u misterioznoj džinovskoj konstrukciji u obliku prstena preplavio je gradove širom Kine, a šta je to u stvari i čemu služi zasad niko ne zna.

Jedna ovakva "skalamerija", visoka čak 157 metara, ubrzano se gradi u gradu Fušun, u provinciji Lijaoning na severoistoku Kine.

Pobornici teorije zavere ubeđeni su, međutim, da znaju šta je to i čemu služi - to su interdimenzionalni portali odnosno tzv. zvezdane kapije koje služe za prolazak iz dimenzije u dimenziju i komunikaciju sa vanzemaljskim civilizacijama. U ovaj neobični prsten ugrađeno je 3.000 tona čelika,a navodno će biti ukrašen sa čak 12.000 LED lampica.

Najzanimljiviji od svih jeste podatak da ova ogromna građevina košta čak 16 miliona dolara a navodno ne služi ničemu osim budući ukras grada i vidikovac na čiji će se vrh ljudi peti liftovima da bi uživali u čarobnom pogledu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track