NEVINA: Teniski sudija nije ubila muža šoljicom kafe

Nema dokaza

NEVINA: Teniski sudija nije ubila muža šoljicom kafe

Planeta -
Lois Gudmen koja je u avgustu optužena za ubistvo supruga oslobođena zbog nedostatka dokaza

LOS ANĐELES - Profesionalni teniski sudija Lois Gudmen koja je u avgustu optužena za ubistvo supruga, oslobođena je optužbe zbog nedostatka dokaza."Prema meni se dobro postupalo. Sve je to bio veliki nesrećni slučaj", rekla je 70. godišnja Gudman.Gudman koja je u karijeri sudila mečeve najvećim svetskim teniserima, između ostalih Martini Navratilovoj i Rodžeru Federeru, bila je uhapšena uoči starta US Opena pod optužbom da je u aprilu ubila supruga.

Nju je u Njujorku, po dolasku na prvi meč US Opena, uhapsila policija Los Anđelesa.Portparol javnog tužioca Sendi Gibons odbila je da komentariše oslobađajuću presudu.

Advokat Gudmenove Elison Trisl izjavila je da su poligraf testovi koje je sprovela FBI bili presudni za odustajanje od slučaja.

Ipak, slučaj Gudmen nije definitivno stavljen "ad akta", s obzirom na to da je policija Los Anđelesa izjavila da detektini i dalje tragaju za dokazima.

Gudmen je, inače bila optužena da je usmrtila supruga šoljicom za kafu, pošto su na njegovom licu i glavi pronađene posekotine, kao i razbijena šoljica.

Nesrećni Gudmen je pronađen u krevetu, gde je po svemu sudeći uspeo da se otetura, nakon što je pao niz stepenice, i nekako uspeo da se uz njih popne.

Policija je sopštila da su svuda po kući pronađeni krvavi tragovi.Advokat Gudmenove je potvrdio da je Gudmen umro od teškog srčanog udara, s obzirom da je autopsijom utvrđeno da mu je srce bilo četiri puta veće od normalne veličine.

Portparol US opena Kris Vidmajer izjavio je da Gudmenova može da podnese zahtev za dozvolu za suđenje na sledećem Otvorenom prvenstvu SAD.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track