Najnovije vesti

Bolničarka princeze Kejt obesila se šalom o kvaku
Foto: Reuters

Samoubistvo

Bolničarka princeze Kejt obesila se šalom o kvaku

Planeta
Nalaz obdukcije potvrdio da se Hasinta Saldana ubila pošto je, nasevši na šalu radio-voditelja, odala podatke o princezinoj trudnoći

LONDON - Hasinta Saldana, medicinska sestra koja je odala podatke o zdravstvenom stanju Ketrin, vojvotkinje od Kembridža (Kejt Midlton) izvršila je samoubistvo obesivši se šalom o kvaku na vratima u svojoj sobi, saopšteno je danas u kancelariji patologa u Londonu. Saldanino telo su prošlog petka pronašli kolega sa posla i jedan član obezbeđenja bolnice "Kralj Edvard VII" u Londonu, gde je Saldana radila, saopštila je saradnica patologa Linda Martindil.

Saldana je takođe imala povrede na zglobovima ruku, a ostavila je tri oproštajne poruke u svojoj sobi. Prema navodima londonske policije nije bilo sumnjivih okolnosti u vezi Saldanine smrti, koja je proglašena za samoubistvo.

Policija ispituje oproštajne poruke, intervjuiše Saldanine prijatelje, porodicu i kolege, i pregleda njen i-mejl i telefonske poruke, da bi utvrdili zbog čega je izvršila samoubistvo, izjavio je glavni inspektor Džejms Harman iz londonske policije.

Saldana se javila na telefon prošle nedelje u bolnici, kada su dva australijska radio voditelja tražili informacije o stanju vojvotkinje Ketrin predstavljajući se kao kraljica Elizabeta Druga i princ Čarls.

Saldana je prosledila poziv bolničarki koja se brinula o vojvotkinji, koja je odala voditeljima poverljive podatke o njenom zdravstvenom stanju.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...