Obamin tvit najpopularniji u 2012.
Foto: Tviter

Još 4 godine

Obamin tvit najpopularniji u 2012.

Planeta -
Tvit Džastina "RIP Avalana. Volim te" druga je najpopularnija poruka na ovoj društvenoj mreži, a poruku je retvitovalo više od 220.000 korisnika

Ne propustite...

Obamin tvit oborio rekord

NJUJORK - Kada je američki predsednik Barak Obama nakon objavljivanja izbornih rezultata 6. novembra na svom Tviter profilu napisao "Još četiri godine" verovatno nije ni slutio da će taj tvit biti najpopularnija poruka na ovoj društvenoj mreži koju je retvitalo više od 810.000 korisnika.

Time je taj tvit postao najpopularniji tvit 2012. godine, ali i uopšte budući da su ga retvitovali korisnici u više od 200 zemalja.

Tvit Džastina "RIP Avalana. Volim te" druga je najpopularnija poruka na ovoj društvenoj mreži, a poruku je retvitovalo više od 220.000 korisnika.

Mladi pevač tu poruku ostavio je nakon što je njegova šestogodišnja obožavateljica Avalana Rut, koja je bolovala od retkog oblika raka mozga, preminula u septembru ove godine.

Popularan je bio i tvit američkog fudbalera TJ Langa, olimpijskog tima Velike Britanije, japanskog glumca Kouičija Jamadera, prenose agencije.

Najviše se ove godine tvitovalo o Olimpijskim igrama u Londonu i na tu temu poslato je čak 150 miliona tvitova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track