Medojević: Bruka! Milo ličnost godine!

Šokiran

Medojević: Bruka! Milo ličnost godine!

Planeta -
Ovo je neka opasna epidemija zavladala Balkanom. Sve se može parama kupiti. Bruka, napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu

PODGORICA - Lider Pokreta za promene i član Predsedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević kritikovao je danas odluku banjalučkih Nezavisnih novina da nagradu za Ličnost godine dodele crnogorskom premijeru Milu Đukanoviću, navodeći da je to "bruka"."Ovo je neka opasna epidemija zavladala Balkanom. Sve se može parama kupiti. Bruka", napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

On je ironično prokomentarisao da je Đukanović pravi uzor i da je zaslužio nagradu.

"Ovo je posebna nagrada Đukanoviću što širi ljubav prema Srbima u Crnoj Gori, što nije priznao nezavisnost Kosova, što nikada nije uradio ništa protiv interesa Srba i Srbije. Ma ovo je ludilo", napisao je Medojević.

Nezavisne novine su nagradu Đukanoviću obrazložile stavom da je lider Demokratske partije socijalista Crne Gore, po broju godina na vlasti, jedan od evropskih rekordera, iako je bio najmlađi premijer u Evropi.

Dodaje se i da je Đukanović za premijera Crne Gore izabran sedmi put, kao i da je ta zemlja zahvaljujući politici koju je vodio i vodi, pozitivan primer multietničkog sklada, što je bio jedan od brojnih razloga zbog kojeg mu je pripalo priznanje koje tradicionalno dodeljuje ovaj list .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track