Najnovije vesti

STRAH U ZAGREBU: Lažna dojava o sumnjivoj kesi

STRAH U ZAGREBU: Lažna dojava o sumnjivoj kesi

Planeta
12:08h
Neko je policiji javio da je na toj aleji nalazi sumnjiva kesa, na autobuskoj stanici. Radnica benzinske pumpe koja se nalazi preko puta autobuske stanice rekla je da je policija utvrdila da je reč o lažnoj dojavi

ZAGREB - U Zagrebu je još prisutan strah posle dve eksplozije koje su se dogodile na Aleji Bolonja, posebno nakon današnje dojave o "sumnjivom predmetu".

Neko je, naime, policiji javio da je na toj aleji nalazi sumnjiva kesa, na autobuskoj stanici. Radnica benzinske pumpe koja se nalazi preko puta autobuske stanice rekla je da je policija utvrdila da je reč o lažnoj dojavi.

"Mi normalno radimo", kazala je ona, dodavši da policija radi svoj posao.

"Nema nikakvih vanrednih okolnosti", rekla je ona, preneo je hrvatski portal "Index.hr".Iz Policijske uprave u Zagrebu su potvrdili da su jutros oko 9.30 sati dobili dojavu o sumnjivoj plastičnoj kesi, ostavljenoju Aleji Bolonja.

Policajci i pirotehničari su izašli na teren, saobraćaj je bio blokiran, a Gordana Tušanić iz zagrebačke Policijske uprave je potvrdila da je dojava bila lažna.

Oglasio se i direktor policije koji je rekao da će javnost danas biti obaveštena o novim momentima vezanim za istragu podmetanja eksplozivnijih naprava u prethodna tri dana.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track