Policijski inspektor otpušten zbog tvitova o koleginicama

Tviter prepucavanje

Policijski inspektor otpušten zbog tvitova o koleginicama

Planeta -
Napisao da od 14 koleginica samo jedna ima talenta, hrabrosti i odlučnosti za posao policajca

RIO DE ŽANEIRO - Jedan brazilski policijski inspektor ostao je bez posla pošto je na Tviteru kritikovao svoje koleginice.Kako prenosi Bi-Bi-Si, Pedro Paulo Pino napisao je na Tviteru da od 14 koleginica sa kojima radi u policijskoj stanici Rija de Žaneira, samo jedna ima talenta, hrabrosti i odlučnosti koji su potrebni za posao policajca.Šefica policije u Riju Marta Roha smenila ga je posle tvitovanja i na njegovo mesto postavila ženu.

Pino se potom izvinio svima koji su se našli uvređeni njegovim komentarima, ali je rekao da su njegovi tvitovi pogrešno protumačeni. On je rekao da je bio ljut na jednu, određenu, koleginicu koja ima "istoriju problema" u policijskoj stanici.Kada se dotična nije pojavila na poslu u ponedeljak, ali je ipak bila prikačena na Tviter, on je odlučio da se priključi toj društvenoj mreži.

"Bio sam ljut i počeo sam da dajem svoje mišljenje o radu javnih službi i objasnio da posao u policiji zahteva talenat i odlučnost. Nisam generalizovao", rekao je on lokalnim medijima.Roha je u saopštenju navela da su Pinove akcije neprikladne za šefa policijske stanice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track