BOLESNO: Raskomadao majku, odsekao glavu, pa s njom pozirao na Fejsbuku

Monstruozni zločin u Njujorku

BOLESNO: Raskomadao majku, odsekao glavu, pa s njom pozirao na Fejsbuku

Planeta -
Razlog monstruzonog zločina kako je Bašid ispričao policajcima leži u tome što mu je njegova majka Tanja rekla da je vreme da odraste i da se iseli iz njene kuće, što ga je opasno iznerviralo i nateralo da je ubije

NJUJORK – Njujorčanin Bašid Meklin ( 23) iz Bronksa optužen je za monstruozni zločin da je svirepo kuhinjskim nožem sa nekoliko ubota u stomak ubio, raskomadao testerom, a zatim pozirao u kupatilu ispred ogledala držeći u ruci okrvavljenu glavu svoje majke Tanje Bird (45), a zatim lepo sve to objavio na svom Fejsbuk profilu.

Razlog monstruzonog zločina kako je Bašid ispričao policajcima leži u tome što mu je njegova majka Tanja rekla da je vreme da odraste i da se iseli iz njene kuće, što ga je opasno iznerviralo i nateralo da je ubije.

Inače Bašidu u zločinu pomogao je drugar Haris sa kojim je najpre testerom isekao telo, a onda su zajedno rasuli delove tela po Bronksu i usput sve to slikali, pošto je policija sve fotografije ovog monstruoznog zločina pronašla u njegovom telefonu.

Bašid se pojavio pred sudom u Njujuorku u petak, tvrdeći da nije ništa loše uradio, dok je njegov lekar tvrdio da je njegov klijent zapravo bolestan i da u trenutku ubistva nije bio pod uticajme lekova.

Sestra ubijene izjavila je da je Tanja Bird uhvatila svog sina u momentu dok je na internetu tražio uputstvo kako da sakrije ubistvo, kao i da je imao stranicu na Majspejsu ubiti Tanju Bird.

Bašidova tetka je na sudu izjavila i da je bio ogorčen na svoju majku jer ga je kao dete ostavila hraniteljskoj porodici dok se ona borila sa drogom, ali da se on sa 18 godina vratio kući.

http://www.youtube.com/watch?v=4rBbIwvOWjc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track