ŠOKANTNO: Princeza Dajana se zabavljala u gej baru!

Skandalozno otkriće

ŠOKANTNO: Princeza Dajana se zabavljala u gej baru!

Planeta -
Pevač popularne britanske grupe Kvin Fredi Merkjuri majku britanskih prinčeva Vilijama i Harija obukao kao muškarca kako bi ušli u klub za homoseksualce u Londonu

LONDON - Šokantno.Pokojni pevač popularne britanske grupe Kvin Fredi Merkjuri obukao je princezu Dajanu u muškarca kako bi zajedno ušli u jedan poznati gej bar u Londonu i zabavljali se, tvrdi poznata glumica Klio Rokos.U svojoj knjizi „The Power of Positive Drinking“, Klio Rokos je opisala kako su osamdesetih godina prošlog veka, ona, Merkjuri i glumac Keni Everet obukli Dajanu u muškarca. Majci britanskih prinčeva Vilijama i Harija su dali policijsku uniformu, kapu i naočare za sunce. Potom su zajedno otišli u poznati bar za homoseksualce „Rojal Vokshol tavern „na jugu Londona.- Kad smo ušli u bar, osetili smo da princezu Dajanu mogu u svakom trenutku da prepoznaju, ali ljudi su je potpuno ignorisali. Za druge ljude u klubu bila je još jedan muškarac koji je došao da se provede. To joj se mnogo dopalo - navela je britanska glumica.Prema njenim rečima, pokojna princeza Dajana je izgledala kao „veličanstveni mladić“. Ona je dodala da su pažnju u baru privukli Merkjuri i Everet, tako da je Dajana mogla da naručuje piće a da je niko ne prepozna.- Dajana je u početku bila preplašena, ali kad je shvatila da je niko ne prepoznaje, otišla je do šanka i naručila piće za sve nas. Zadržali smo se manje od pola sata - napisala je Rokos u svojoj knjizi, koja je za kratko vreme postala hit u Britaniji.Princeza Dajana, bivša supruga princa Čarlsa, poginula je 1997. u saobraćajnoj nesreći u Parizu dok je s verenikom Dodijem el Fajedom bežala od paparaca. Fredi Merkjuri, rok pevač poznat po operskom glasu, umro je od side 1991.(D. R.)

Fredi Merkjuri
Fredi Merkjuri

Dajanina smrt i dalje misterijaIako je od tragične smrti princeze Dajane prošlo više od 15 godina, još uvek kolaju brojne glasine i teorije zavere o pogibiji bivše supruge princa Čarlsa. Poslednju u nizu lansirao je magazin Gloub, koji tvrdi da je princeza likvidirana u kolima Hitne pomoći dok su je prevozili u bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track