POJELI JOJ MUŽA: Kanibali ostavili samo stopalo i prst
Foto: Dejli Mejl

Ispovest

POJELI JOJ MUŽA: Kanibali ostavili samo stopalo i prst

Planeta -
Nemam kog ni da oplačem, kaže neutešna Olga koja sa pokojnim Andrejem ima već odraslu ćerku Aljonu (21)

NOVOSIBIRSK - Olga Kuročkin (37), očajna Ruskinja kojoj su u bespuću Sibira muža pojela dvojica gladnih prijatelja da bi preživeli, prvi put je progovorila javno o užasu koji je zadesio njenu porodicu.

Ona je za lokalni Sajbirijan tajms ispričala da je život i njoj ćerki potpuno uništen posle vesti o strašnoj sudbini koja je zadesila njenog muža.

Dvojica preživelih, koji su dva meseca lutali snežnim Sibirom i na temperaturama od minus 50, prvo su tvrdili da ne znaju gde su izgubili prijatelja da bi posle nekoliko razgovora s policijom popustili i priznali da su ga pojeli. Oni su policiji rekli i da su rešili da ga pojedu pošto je umro od smrzavanja.

Patolozi su naknadno utvrdili i da je meso pažljivo skidano sa kosti.

Supruga pojedenog, međutim, to ne može da shvati: "Ni sanjala nisam da bi ovako nešto moglo da nas zadesi. Ne možete ni da zamislite šta mi je ostalo... Jedno stopalo s prstima, jedan prst sa ruke i deo lobanje s malo kose... To je to... To je sve što mi je ostalo od čoveka kog sam volela. Nisam stigla ni da se oprostim od njega".

"Nemam kog ni da oplačem", kaže neutešna Olga koja sa Andrejem ima već odraslu ćerku Aljonu (21).

Olga želi da njegovi krvnici budu kažnjeni za ono što su učinili jer joj nije jasno zašto su morali tako da ga unakaze ako su lovili i jeli životinje, kao što tvrde patolozi koji su istraživali mesto na kom je preminuo.

Međutim, ono što je Olgi najnejasnije i najužasnije jeste činjenica da su dvojica kanibala odsekli i kilometrima unaokolo nosili glavu njenog muža Andreja svuda sa sobom.

Olga i Andrej sa ćerkom Foto: Dejli mejl
Olga i Andrej sa ćerkom Foto: Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track