Najnovije vesti

SKANDAL U JUTI: Omiljena profesorka silovala učenicu (17)
Foto: Youtube

SKANDAL U JUTI: Omiljena profesorka silovala učenicu (17)

Planeta
Kortni Džarel bivša profesorka matematike i trener školskog košarkaškog tima optužena je da je silovala učenicu (17) u gimnaziji u mestu Riverton

SOUT LEJK SITI - Kortni Džarel (22), bivša profesorka matematike i trener školskog košarkaškog tima jedne gimnazije u Juti, uhapšena je pod optužbom da je silovala 17-godišnju učenicu.

Džarelova je u petak dala otkaz u gimnaziji u Rivertonu, nakon što je optužena za seksualno zlostavljanje uz primenu sile.

U tekstu optužnice, do koje je došao “Diseret njuz”, navodi se da je Džarelova u periodu februar-mart ove godine upražnjavala “nezakonitu seksualnu aktivnost” sa učenicom u svojoj kući. Učenici gimnazije ispričali su za NBC-jev ogranak KSL da su bili šokirani optužbama, pošto je Džarelova, koja je u Rivertonu predavala matematiku osam meseci, bila veoma omiljena. Ovo joj je bio prvi posao.

- Svi su je voleli. Čak su i moji roditelji bili šokirani, jer su je i oni voleli. Smatrali su da je divan nastavnik - izjavila je Ketrin Orčard, učenica ove škole. Portparol školskog okruga Sendi Risgraf izjavila je za KSL da je Kortni Džarel suspendovana prošlost meseca.

Televizijska kompanija “Foks” u Solt Lejk Sitiju prenela je da je Džarelova bila odličan student i da je igrala softbol za Univerzitet Juta Veli. Njeni roditelji su izjavili da je ženski školski košarkaški tim, koji je trenirala, nedavno ostvario pobedu na šampionatu.

Advokat optužene je naveo da ona neće priznati krivicu. Prema “CBS Njuzu”, ako bude osuđena, preti joj kazna od pet godina do doživotne kazne zatvora.

http://www.youtube.com/watch?v=CQSvF5krJ44

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...