Lažni Bono Voks: Pričali smo srpski, ne znam kako Vuk nije provalio!

Ekskluzivno

Lažni Bono Voks: Pričali smo srpski, ne znam kako Vuk nije provalio!

Planeta -
S Vukom sam pričao o svom ocu, koji je bio na Golom otoku, i o Kosovu. Neverovatno mi je da nije provalio da nisam pevač U2, kaže Pavel Sfera

BEOGRAD - Pošteno se obrukao!Vuk Jeremić, predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, pre nego što je pokušao da obmane javnost fotografijom s Pavelom Sferom - za koga je prvobitno tvrdio da je Bono Voks, frontmen irske grupe U2 - proveo je više od jednog sata pričajući s njim, i to na srpskom jeziku!

- Moji roditelji su Rumuni, a ja sam rođen u mestu Lokve kod Alibunara. Volim da pričam na srpskom i koristim svaku priliku za to. Jedna od njih je bila kad sam se u njujorškom klubu sreo s Jeremićem. Iako je bilo bučno, razgovarali smo o svemu, o mom ocu, koji je bio na Golom otoku, o Kosovu i napretku Srbije. Ne znam šta je on mislio, ali ja se nijednog momenta nisam predstavio kao Bono - objasnio je za Kurir Pavel, poznati imitator pevača koji se zalagao za nezavisnost Kosova, a ratne 1994. dao podršku Bošnjacima, pa je dobio i bosanski pasoš od Alije Izetbegovića.

To je najoštrije osudila Biljana Srbljanović, dramska spisateljica, koja je na Tviteru naglasila da je i nju „blam zbog Jeremićevog gafa“.- Natašaaa!!! Triput sam ga pitao kako to da Bono zna srpski?! - rugala se Srbljanovićka, a zatim nastavila: „Jado, moja jado, gde je tvoje stado“, „Čekaj, pa ovaj čovek je upiš„,“Lepo meni kaže moja mama, nek si ti meni sto puta kurva narkomanska, barem se ne brukaš po Amerikama“.Kad je video da je vrag odneo šalu, Jeremić je pokušao da se opravda.- Čovek je toliko savršen dvojnik da smo svi u baru bili uvereni da je to zaista on. A što se tiče tri prsta - tako bih se slikao i s pravim! - napisao je on.

Pavel: Nijednog trenutka se nisam predstavio kao Bono
Pavel: Nijednog trenutka se nisam predstavio kao Bono

Šapić i Đurić ismevali Vuka

- Slikali se imitator predsednika sveta i imitator Bona Voksa - napisao je Bojan Đurić, član LDP, dok je vodio prepisku s prijateljem s Tvitera koji je konstatovao da je ovo jedini Vukov gaf koji Srbiju ne košta ništa.Aleksandar Šapić, doktor nauka iz DS i predsednik opštine Novi Beograd, takođe je ostavio britak komentar.- Kod nas, što bolje lažeš i obmanjuješ, nadaš se da te ne uhvate, to si popularniji. A i kad te uhvate, opet slažeš, i tako u krug - zaključio je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja