Amrikanka otela i silovala petogodišnju devojčicu

Amrikanka otela i silovala petogodišnju devojčicu

Planeta -
Kristina Regjusters je odvela devojčicu u obližnju kuću, naredila joj da skine odeću i obuče crnu majicu. Policija tvrdi da je devojčica pretrpela i seksualno zlostavljanje

FILADELFIJA - Kristina Regjusters, iz Filadelfije, optužena je za otmicu i silovanje petogodišnje devojčice. Ona je uhapšen još pre nekoliko meseci, ali je optužnica protiv nje podignuta tek sada.

Naime, Regjusters je odevena u burku, ušla u jednu osnovnu školu u Filadelfiji, neposredno pošto su časovi počeli. Kako navodi policija, ona nije pokazala dokumenta ali je rekla da je devojčicina majka i da želi da je odvede na doručak. Potom je ušla u učionicu i pozvala devojčicu.Devojčicu je odvela u obližnju kuću, naredila joj da skine odeću i obuče crnu majicu. Devojčica je nosila povez preko očiju i bila je prinuđena da se krije ispod kreveta. Policija tvrdi da je devojčica pretrpela i seksualno zlostavljanje.Pripadnici policije su za devojčicom tragali od vrata do vrata, a grad je ponudio nagradu od 10.000 dolara. Sledećeg jutra, jedan majstor prolazio je pored parka, na putu za posao, kada je čuo devojčicu kako plače."Kada sam prišao ona je jecala i govorila mi da joj pomognem", ispričao je Nelson Mandela Majers. On je potom pozvao policiju, a ženu su uhapsili narednog meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track