Odvela decu u školu, vratila se posle 11 godina!
Foto: Youtube

Odvela decu u školu, vratila se posle 11 godina!

Planeta -
Brenda Jest je prolazila kroz težak sporazumni razvod 2002. godine kada je ujedno i odbijen njen zahtev za socijalnom pomoći, što ju je bacilo u očajanje

LITITS - Žena iz centralne Pensilvanije koja je, pošto je odvela decu u školu, misteriozno nestala pre 11 godina, pojavila se na ulicama Floride. Ona je ispričala policiji da je otišla iz hira autostopom u društvu beskućnika, kako je spavala ispod mostova i preživljavala tako što je skupljala hranu.

Brenda Hejst (54) je zvanično bila proglašena mrtvom, rekao je policijski detektiv Džon Šofild. On je ispričao da se sreo sa njom na Floridi i da se Brenda pokajala za sve ono što je priredila svojoj porodici.Brenda je prolazila kroz težak sporazumni razvod 2002. godine kada je ujedno i odbijen njen zahtev za socijalnom pomoći, što ju je bacilo u očajanje. Jednog dana, pošto je odvela decu u školu, otišla je u park gde je plakala, u trenutku kada su joj prišle dve žene i muškarac. Oni su je pozvali da im se pridruži da zajedno autostopom odu do Floride.Njen bivši muž Li Hejst, koji je dobio novac od njenog životnog osiguranja, kada ju je sud proglasio zvanično mrtvom 2010, ponovo se oženio. On je, kako je izjavio, bio besan jer je Brenda napustila sina i ćerku.Brenda se još nije javila deci i bivšem mužu, ali je kontaktirala majku i brata koji su joj pružili utočište i pomažu joj da ponovno izgradi život. Ona je izajvila da bi volela da vidi decu, ali je, kako kaže, svesna da je odluka o uspostavljanju kontakta na njenom sinu i ćerki.

http://www.youtube.com/watch?v=IkNHVs1pDdA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track