UŽAS U INDIJI: Američku turistkinju silovala grupa monstruma!

UŽAS U INDIJI: Američku turistkinju silovala grupa monstruma!

Planeta -
Žena (30) je stopirala, kada je stao čovek u kamionu da je pokupi. Nedugo pošto je ušla u kamion vozač i još dvojica, koji su se nalazili u kamionu, odvezli su je na skriveno mesto gde su je silovali

NJU DELHI - Jedna Amerikanka bila je žrtva grupnog silovanja u Manali u Indiji koje se dogodilo u utorak, saopštila je policija. Na žalost do sada niko nije uhapšen.

Tridesetogodišnja žena je stopirala po povratku od prijatelja, kada je stao čovek u kamionu da je pokupi. Nedugo pošto je ušla u kamion vozač i još dvojica, koji su se nalazili u kamionu, odvezli su je na skriveno mesto gde su je silovali. Posle toga ona je ipak smogla snage da ode do policije i prijavi zločin.

Ovaj slučaj se dogodio samo nekoliko meseci posle silovanja turistkinje iz Švajcarske koja je biciklom obilazila delove Indije. Zbog tog napada uhapšeno je šest muškaraca. Istog meseca jedna Britanka je iz straha skočila sa prozora svoje hotelske sobe na trećem spratu pokušavajući da pobegne od vlasnika hotela koji je pokušavao da joj provali u sobu.

Sve ovo pokrenulo je lavinu protesta u Indiji sa zahtevom da se ženama pruži bolja zaštita. U tom svetlu, vlasti u Indiji su donele zakon kojim je pooštrena zatvorska kazna za silovatelje, a uvedena je i smrtna kazna za one silovatelje čije žrtve preminu ili završe u komi. Takođe, zakonodavci su novim pravilima uveli da su od sada voajerizam, proganjanje i trgovina ženama kažnjivi po krivičnom zakoniku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track