FARMA MARIHUANE: Devojčicu (15) držali u kavezu kao seksualnu robinju!

Monstruozno

FARMA MARIHUANE: Devojčicu (15) držali u kavezu kao seksualnu robinju!

Planeta -
Rajan Balet (30) i Patrik Permejn (25) optuženi za seksualno zlostavljanje i iživljavanje, uzgajanje maruhuane i nelegalno posedovanje oružja

LOS ANĐELES - Američka policija u Los Anđelesu uhapsila je Rajana Baleta (30) i Patrika Permejna (25), koji su petnaestogodišnju devojku držali kao taoca, stavljali je u kavez i seksualno se iživljavali nad njom. Zanimljivo je da otmica otkrivena pošto su dvojica monstruma praćeni zbog uzgajanja maruhuane, ali je policija ubrzo otkrila da je u toku još jedno teško krivično delo.Istraga policije Los Anđelesa trajala je 18 meseci. Monstrumi su optuženi i za uzgajanje i rasturanje marihuane, držanje oružja u gradu Klirlejk, 160 kilometara severno od San Franciska. Petnaestogodišnja devojka nađena je u jednom hotelu u Sakramentu, gde su je otmičari odveli kada su posumnjali da je policija sva saznala. Policija je u hotelskoj sobi pronašla kondome, ali i cedulju koju si joj otmičari dali da pročita u slučaju poziva, kako ne bi bili otkriveni. Ona je u sobi bila sa Permejom, koji je odmah uhapšen.

Posle nalaska devojke policija je na farmi u okrugu Lejk naška kavez, dugačak 1,2 metra u kojoj su je držali, jednom prilikom čak tri dana. Ona je bila prinuđena da se bavi uzgajanjem marihuane kako bi otmičari bili bezbedni i iskorišćavana je kao seksualna robinja. Monstrumi su kod sebe imali seksualna pomagala i iživljavali se u sado-mazo stilu.Policija je uhapsila i trećeg saučesnika, Erika Edgara (45), koga je devojka prepoznala da ju je seksualno zlostavljao.

http://www.youtube.com/watch?v=RxAMPL8O07k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track