MOGLA BIH DA SE SKINEM: Tajni snimak Klintona i Monike!
Foto: REUTERS

Neprikladna ponuda predsedniku SAD

MOGLA BIH DA SE SKINEM: Tajni snimak Klintona i Monike!

Planeta -
Suviše je sladak i neodoljiv, priča Monika o Klintonu kome je ponudila da se vide nasamo u njegovoj kancelariji

Tajni audio-zapisi razgovora Monike Levinski i Bila Klintona, navodno su otkriveni, javljaju svetski mediji! Iako nije objavljen tonski zapis, pominje se da se na snimku čuje kako Monika nudi tadašnjem predsedniku Sjedinjenih Držana nepristojnu ponudu!- Mogla bih da skinem odeću sa sebe. Hoćeš da se vidimo nasamo - priča Monika Bilu!

Na trakama se čuje da Levinski, tadašnja pripravnica u Beloj kući, očajnički pokušava da namami Klintona da se vide. Audio zapis snimljen je u novembru 1997. i objavljeno je da je uništen nakon seks afere, otkrivene 1998. Međutim, očigledno da ga je neko presnimio i sačuvao.- Suviše je sladak i neodoljiv - priča Monika o Klintonu kome je ponudila da se vide nasamo u njegovoj kancelariji, odnosno u ovalnoj sobi ili da zajedno gledaju film. Pripravnica je uskoro videla predsednika i saopštila mu šta planira. - Pošto znam da ćete sutra uveče biti sami, imam dva predloga za vas. Mogla bih da se skinem i počnem ... dobro ... Znam da nećete uživati? Nadam se da se vidimo kasnije i nadam se da će vam se svideti moj predlog i da ćete raditi ono što želim - kaže Monika, objavljuje Nešnal inkvajer.Ona priča Klintonu da bi njegova sekretarica Beti Kjuri mogla da mu isplanira da se "izvuče" tako što bi formalno otišao na sastanak. "Onda možemo da se ušunjamo i da napravimo lep sastanak. Znate, 15 minuta ili pola sata. Šta god želite. Ne možete me odbiti jer sam previše slatka i neodoljiva, a uskoro neću biti ovde. Veoma sam uporna, ali hm ... ja stvarno želim da vas vidim - kaže Monika predsedniku.

Seks afera iz 1998. godine završena je svedočenjem pred vladinom komisijom. Posle nekoliko meseci negiranja veze, Bil Klinton, tadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država, priznao je da je imao, kako je rekao, neprikladan odnos sa pripravnicom Monikom Levinski.

Oprostila: Hilari Klinton
Oprostila: Hilari Klinton

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja