Princ Hari se ženi?
Foto: AP

Još jedno britansko kraljevsko venčanje

Princ Hari se ženi?

Planeta -
Mlađi unuk kraljice Elizabete Druge namerava do kraja godine da zaprosi svoju devojku Kresidu Bonas, a do proleća 2014. da se venčaju

LONDON - Planira da stane na ludi kamen.Britanski princ Hari (28) uskoro će krenuti stopama svog starijeg brata Vilijama. Tabloidi navode da mlađi unuk kraljice Elizabete Druge namerava da zaprosi svoju devojku Kresidu Bonas (24) do kraja ove godine, a kraljevska svadba mogla bi da bude održana već na proleće 2014.Zaljubljen do ušijuPrinc Hari je s Kresidom u vezi od jula prošle godine, a priče o veridbi u medijima pokrenute su nakon što je ranije ovog meseca odveo devojku na romantični afrički safari, baš kao što je njegov brat Vilijam odveo Kejt Midlton pre tri godine, gde ju je zaprosio.Iako je poznat kao plejboj, Hari je, navodno, zaljubljen „do ušiju“ i spreman je da učini ono što nije ni s jednom devojkom dosad.- Zajedno su bili na safariju u Bocvani. Nakon tog putovanja Hari je počeo da govori da je Kresida ona prava za njega. Neće je zaprositi jedino ako se dogodi nešto gadno - naveo je za Dejli star izvor s britanskog kraljevskog dvora.Princ, inače pilot borbenog helikoptera „apač“, pokazao je da je ozbiljan u vezi s Kresidom jer ju je vodio u Bocvanu da joj pokaže ono što radi u humanitarnoj organizaciji HALO fond Angola, koja se bavi uklanjanjem mina. Njihova zajednička poseta utoliko je ozbiljnija jer je tu organizaciju osnovala Harijeva majka, pokojna princeza Dajana. Izvor iz kraljevske palate navodi da čak i sam Hari kaže da bi svakog dana mogao da se veri Kresidom, a veridbu je nekoliko puta pominjao i u javnosti.Ona je prava- Kresida je ona prava - čuli sa ga nekoliko puta ljudi kako priča o tome da mu je devojka nešto specijalno i da će se veriti njome. Dejli star navodi da se čak i Kensingtonska palata sprema za objavu veridbe, a o tome priča i obezbeđenje kraljevskog dvorca. Ipak, par se retko pojavljuje zajedno. Oni se drže podalje od paparaca i od očiju javnosti, a njihovi prijatelji tvrde da Kresida, iako je model i plesačica, ne voli popularnost.

Dva puta raskidaliKresida Bonas je ćerka ledi Meri-Gej Kurzon i naslediće bogatstvo Kurzon benkinga. Diplomirala je muziku i ples na konzervatorijumu Triniti Laban u Grinviču. Princa Harija upoznala je prošle godine preko prijateljice princeze Judžinije na premijeri filma „Uspon mračnog viteza“.Prošle godine njih dvoje su raskinuli nakon što su se u javnosti pojavile Harijeve slike s razuzdane žurke u Las Vegasu, na kojima je go. Međutim, pomirili su se vrlo brzo. Takođe, pre dva meseca raskinuli su iz nepoznatog razloga, a pomirili su se pred put u Bocvanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track