Najnovije vesti

OSVETA PREVARENOG MUŽA: Masakrirao suprugu, zarazila ga sidom

Istraga ubistva ruske manekenke

OSVETA PREVARENOG MUŽA: Masakrirao suprugu, zarazila ga sidom

Planeta
Dmitrij Lošagin (37) uhapšen je u Jekaterinburgu i policija pokušava da utvrdi da li je umešan u jezivo ubistvo koje se dogodilo nakon žurke na krovu zgrade u njihovom stanu vrednom oko milion evra

JEKATERINBURG - Policija sprovodi istragu kako bi utvrdila da li je glamuroznu rusku manekenku ubio suprug fotograf zato što ga je zarazila sidom.

Dvadesetosmogodišnja Julija Lošagina pronađena je mrtva u šumi na Uralu, slomljenog vrata i s licem unakaženim opekotinama. Njene povrede su bile toliko teške da je identifikovana tek nakon DNK analize.Njen suprug Dmitrij Lošagin (37) uhapšen je u Jekaterinburgu i policija pokušava da utvrdi da li je umešan u jezivo ubistvo koje se dogodilo nakon žurke na krovu zgrade u njihovom stanu vrednom oko milion evra.Ostali gosti koji su bili na žurki tvrde da je Lošagina delovala uznemireno, a u jednom trenutku je zaključala supruga i goste na krovu sve dok ih čistačica nije oslobodila.Pregled obavljen nakon njene smrti pokazao je manekenka bila HIV pozitivna."Jedna od mogućih verzija je da je Lošagin je pobesneo kada je saznao da ga je supruga zarazila sidom i da ju je zato je ubio”, navodi “Komsomolskaja pravda”.

Lošagin je, međutim, na saslušanju u Pervouralsku rekao da su optužbe protiv njega “neosnovane” i porekao je krivicu. “Voleo sam svoju ženu”, izjavio je on.Prema nepotvrđenim izveštajima u lokalnim medijima, istražitelji su našli dokaz da je njegov mobilni telefon bio registrovan nedaleko od mesta gde je nađeno telo žrtve, četrdesetak kilometara zapadno od Jekaterinburga.

Fotograf koji se proslavio slikajući oligarhe sa Urala, zaljubio se u Juliju, jednu najtraženijih manekenki u regionu, koju je u Indiji slikao u venčanici.- Kada sam je video u venčanici na leđima slona u indijskoj džungli, odmah sam je zaprosio - ispričao je on ranije.- Želim da ostarim s tobom i želim da se šetamo na plaži i držimo za ruku - rekao joj je tada.Julija je odmah pristala i od tada je njegov omiljeni model, a fotografije koje je napravio osvanule se u brojnim ruskim časopisima.

Julija je nestala 22. avgusta i uspaničena porodica je odmah krenula u potragu za njom. Uprkos njenom nestanku, Dmitrij je nastavio da radi kao i uvek.- Nije ni pokušao da je traži. Prvo nam je rekao da je Julija nestala usred noći, da je uzela njegova kola. A onda je rekao da su se kola iznenada pojavila ispod njihovog prozora - ispričao je Julijin brat Mihail.

Kada je njeno telo pronađeno nakon nekoliko dana, Dmitrij je rekao da nema vremena da je identifikuje, a nakon njene smrti oglasio je prodaju njihovog stana u Jekaterinburgu za milion evra. Uhapšen je kada je nameravao da “službeno otputuje”.Njegovi prijatelji, međutim, kažu da je “nemoguće” da je ubio suprugu i traže da bude oslobođen.

http://www.youtube.com/watch?v=aoXx4OCrNSs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...