UŽAS: Tinejdžer satima silovao devojčicu, drug ga ubio iz osvete!
Foto: Österreich.at

RASVETLJENI DETALJI HOROR ŽURKE

UŽAS: Tinejdžer satima silovao devojčicu, drug ga ubio iz osvete!

Austrija -
Uhapšen ubica sa žurke Sebastian S. (16) i njegov deda Valter S (86) koji mu je pomogao da se reši leša Marsela S. (16)

GRAC - Policija još uvek ne objavljuje zvanične informacije u vezi sa ubistvom i silovanjem koje se dogodilo 21. juna na jednoj žurci u Gracu, ali u medije su već procureli detalji ovog užasnog zločina.

Juče je u Gracu je uhapšen Valter S. (Walter S., 86) zbog sumnje da je svom unuku Sebastianu S. (16) pomogao da sakrije leš Marsela S. (Marcel S., 16), koga je ubio iz osvete jer ga je primorao da siluje Natašu (14). Žrtva silovanja nalazi se u stanju teškog šoka i trenutno se leči u psihijatrijskoj bolnici Sigmund.

Prema navodima medija, potpuno drogiran Marsel S. je na pomenutoj žurci šest sati seksualno zlostavljao četrnaestogodišnju Natašu. Nakon što mu je dosadilo da se iživljava nad nesrećnom devojčicom, on je uz pretnju gasnim pištoljem naterao svoga druga Sebastijana S. da siluje Natašu. Nakon silovanja, Sebastian je otišao u stan svoga dede, uzeo malokalibarski pištolj, vratio se na žurku i hicem u glavu ubio Marsela S.

Počinilac je nakon ubistva odveo devojku kod prijatelja, a potom otišao kod svoga dede i plačići mu priznao zločin. Umesto da celi slučaj prijave policiji, deda i unuk su telo ubijenog mladića umotali u tepih, te ga automobilom sebastijanove majke prevezli u Mađarsku gde su ga i sahranili.

Sebastian S. i automobil kojim je prvezeno telo Marsela S., pronađeni su u mestu Bad Fezlau (Bad Vöslau, Donja Austrija).

Naime, nakon zakopavanja leša, Valter S. je istim automobilom odvezao svoga unuka kod njegove majke, koja se u tom trenutku nalazila na banjskom lečenju u Bad Fezlau, te se nakon toga vratio u Grac.

U automobilu su pronađeni tragovi krvi, delovi tepiha u koji je bilo umotano telo Marsela S. i alat kojim je zakopan leš. U gepeku automobila je takođe pronađen i kofer sa ličnim stvarima, što upućuje na to da se Sebastian S. spremao za bekstvo.

Prijatelji Sebastijana S. su izjavili da i dalje ne mogu da veruju da je on to uradio. Oni ga opisuju kao dragu, inteligentnu osobu, velikog ljubitelja životinja i nekoga ko je uvek spreman da pomogne drugima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track