KLUPKO SE ODMOTAVA: Pronađen leš Marsela S. (16) koga je drug ubio na žurci!
Foto: Österreich.at

Policija proverava identitet žrtve

KLUPKO SE ODMOTAVA: Pronađen leš Marsela S. (16) koga je drug ubio na žurci!

Austrija -
Šesnaestogodišnji ubica Sebastijan S. odveo je austijsku policiju do šume u Mađarskoj, gde je uz pomoć dede zakopao telo vršnjaka koga je ubio

GRAC - Polako se rasvetljavaju svi detalji ubistva i silovanja koje se dogodilo 21. juna tokom tinejdžerske žurke u Gracu. U utorak prepodne Sebastijan S., je odveo policiji do mesta gde je bio zakopan leš Marsela S. Telo je pronađeno u šumi pokraj gradića Rabaufikes (Rabaufüces) u Mađarskoj, nedaleko od austrijske granice.

Prema rečima Hansa – Jerga Bahera (Hans-Jörg Bacher), portparola državnog tužilaštva u Gracu, leš je u stanju raspadanja pronađeno je plastičnoj kesi. On je rekao da je policija gotovo 100 odsto sigurna da se radi o nestalom Marselu S., ali da identitet ubijenog ipak prvo mora da proveriti mađarska policija.Ako oni potvrde da se radi o Marselu, leš će tek tada biti prebačen u Grac na institut za sudsku medicinu.

Nakon pronalaska leša, Sebastijan S. je vraćen u pritvor u Gracu u kom se nalazi i njegov deda Walter S.(Valter S., 86), koji mu je pomogao da preveze i zakopa Marselovo telo.

Policija je potvrdila da su se Sebastijan S. i njegov deda Walter S., pošto su zakopali leš u Mađarskoj, dva dana skrivali u banjskom hotelu, u mestu Bad Fezlau (Bad Vöslau, Donja Austrija), u kom se tada nalazila i Sebastijanova majka Gabi S.

„Šta mislite kome treba da se obrati očajno dete? Pa naravno svojoj majci“, rekla je Gabi S. bez imalo kajanja.

Preživela horor... Natašu su silovali i Marsel i Sebastijan
Preživela horor... Natašu su silovali i Marsel i Sebastijan

Da podsetimo potpuno drogiran Marsel S. je na pomenutoj žurci šest sati seksualno zlostavljao četrnaestogodišnju Natašu,a potom primorao Sebastijana pod pretnjom pištoljem da siluje devojčicu. On je to i uradio a onda Sebastian je dedinim pištoljem sa dva hica u glavu ubio Marsela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track