TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU: Unuk izgoreo, baka se bori za život!

Drama u Donjoj Austriji

TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU: Unuk izgoreo, baka se bori za život!

Austrija -
Iako se prvobitno mislilo da je majka teško povređena, policija je juče saopštila da je reč o dečakovoj baki, koja je upravljala vozilom koje je prekjuče kasno prepodne udarilo u zaštitnu ogradu

BEČ - Osmogodišnji dečak je izgoreo, a žena za koju je utvrđeno da je baka mališana zadobila je opekotine najvećeg stepena u saobraćajnoj nesreći u blizini Melka u Austriji, na auto-putu između Beča i Salzburga, javili su austrijski mediji.

Iako se prvobitno mislilo da je majka teško povređena, policija je juče saopštila da je reč o dečakovoj baki, koja je upravljala vozilom koje je prekjuče kasno prepodne udarilo u zaštitnu ogradu, više puta se prevrnulo i zapalilo. Putnici iz automobila u blizini odmah su obavestili vatrogasce, ali je uprkos naporima prolaznika da ugase vatru, automobil goreo sve dok vatrogasci nisu ugasili požar.

Dečakovi otac i majka nisu bili u autu, oni su odmah došli na mesto nesreće, a zbog pretrpljenog šoka tim za hitne intervencije i vanredne situacije ih je prevezao u bolnicu.

"Dete je izgorelo do neprepoznatljivosti", izjavio je odmah posle tragedije portparol hitne službe Filip Gutlederer (Philipp Gutlederer).

Dečakova baka je izvučena iz automobila i helikopterom prevezena u bečku AKH bolnicu i lekari se bore za njen život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track