POGINULA NA BADNJE VEČE: Žena udarila u kombi i na mestu ostala mrtva!
Foto: Printscreen Oe24.at

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA u Austriji

POGINULA NA BADNJE VEČE: Žena udarila u kombi i na mestu ostala mrtva!

Austrija -
U nesreći je teško povređen i mladić (25) koji je sedeo na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljala nastradala žena kao i vozač kombija sa kojim se sudarila

SALCBURG - Jedna žena (50) je poginula dok su još tri osobe, od toga dve teško, povređene, u udesu koji se dogodio juče oko 18 časova na državnom putu Lamprehtshauzener B156 (Lamprechtshausener), kod mesta Antering (Anthering) u pokrajini Salcburg.

Do nesreće je došlo kada je žena iz Salcburga, koja je smrtno stradala u ovom udesu, iz još uvek nepoznatih razloga, tokom vožnje svojim automobilom prešla na suprotnu stranu puta i prvo bočnom stranom svog vozila očešala bok nadolazećeg kombija, a zatim se bez kočenja frontalno zabila u drugo vozilo.

Prema rečima policije, žena je poginula na licu mesta, a njeno telo iz smrskanog vozila su morali da vade vatrogasci sekući lim. Njen suvozač (25) je prilikom udesa zadobio teške telesne povrede i odmah je prebačen u pokrajinsku bolnicu u Salcburgu.

Vozač kombija u koji se žena zakucala takođe je teško povređen, a iz uništene kabine su takođe morali da ga izvlače vatrogasci. I on je odmah prebačen u kliniku u Salcburgu. Još uvek nema informacija o kakvim se povredama, radi slučaju dvojice muškaraca.

Vozač kombija u koji je žena prvo udarila zadobio samo lakše telesne povrede. Na deonici državnog puta B156, na kojoj se nesreća i dogodila, saobraćaj je bio u prekidu nekoliko sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track