SNIMANJE KASNILO SATIMA: Snežna mećava blokirala Bonda!
Foto: Printscreen Osterreich

PRVI DAN PUN PROBLEMA

SNIMANJE KASNILO SATIMA: Snežna mećava blokirala Bonda!

Austrija -
Suočeni sa nevremenom i niskim temperaturama članovi filmske ekipe nisu mogli da odrade ono što su planirali već su satima sedeli "zarobljeni" u hotelu

BEČ - Ni svemogući i nepobedivi tajni agent Džejms Bond nije mogao protiv ćudi prirode. Naime zbog jake snežne oluje snimanje novog filma o Bondu, kasnilo je satima.

U štajerskom mestu Altausze (Altaussee) juče je počelo snimanje 24. filma o legendarnom agentu 007 pod radnim naslovom "Spektar". Međutim suočeni sa nevremenom i niskim temperaturama članovi filmske ekipe nisu mogli da odrade ono što su planirali već su sate proveli "zarobljeni" u hotelu.

Posle dugog čekanja i uprkos teškim vremenskim uslovima, ipak je snimljeno nekoliko scena, a prvi radni dan završio se u 16 časova. Zbog jakih mera obezbeđenja, i snežne mećave, koja je otežavala vidljivost, mnogobrojni znatiželjnici nisu uspeli da vide šta se događa tokom snimanja.

Međutim, fanovi su na kraju dana ipak uspeli da se sretnu sa slavnim glumacem Danijelom Krejgom koji tumači naslovnu ulogu. On je izasišao ispred hotela u kom je odseo kako bi se slikao sa obožavaocima koji su ga strpljivo čekali i podelio im autograme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track