Štrahe i Gudenus čestitali Božić pravoslavnim sugrađanima!
Foto: Marina Lopičić I, Www.johanngudenus.at

Najlepše želje rukovodstva FPÖ

Štrahe i Gudenus čestitali Božić pravoslavnim sugrađanima!

Austrija -
Dragi naši pravoslavni sugrađani, od sveg srca vam želimo srećan Božić, i nadamo se da će te tokom ovih božićnih praznika uspeti da bar na kratko, da pobegnete od svakodnevnih briga, poželeli su Hajnc-Kristijan Štrahe i Johan Gudenus

BEČ - Hajnc-Kristijan Štrahe (Heinz-Christian Strache), predsednik Slobodarske partije Austrije (FPÖ) i Johan Gudenus (Johann Gudenus), šef Slobodarske partije Austrije u skupštini grada Beča, uputili su danas zajedničku čestitku svim vernicima koji Božić obeležavaju po Julijanskom kalendaru.

„Dragi naši pravoslavni sugrađani, od sveg srca vam želimo srećan Božić, i nadamo se da će te tokom ovih božićnih praznika uspeti da bar na kratko, u krugu vaših najmilijih, pobegnete od svakodnevnih briga.

Nova 2015. godina će za sve nas biti i te kako uzbudljiva. Pri tome ne mislimo samo na pokrajinske izbore koji su pred vratima, nego pre svega na ponovno zaoštravanje krize u Evropi, kao i na borbu protiv radikalnog islamizma, koja, za sve nas u Evropi, predstavlja veliki izazov.

Potrebe naših građana mi stavljamo na prvo mesto. Za dobru, hrišćansku budućnost, Srećan Vam Božić“, kaže se u čestitki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track