KUĆA STRAVE I UŽASA: Kad su se uselili zatekli leš u garaži!
Foto: Web-tribune.com

Novi vlasnici u šoku

KUĆA STRAVE I UŽASA: Kad su se uselili zatekli leš u garaži!

Austrija -
Policija je saopštila da se radi o Nemcu poljskog porekla (66), koji je bio podstanar u kući, a njegovo telo je pronađeno ispod automobila

AJZENŠTAT - Novi vlasnici jedne kuće u Ajzenštatu (Eisenstadt, pokrajina Burgenland) pronašli su mumificirani leš muškarca u svojoj garaži.

„Preminuli je najverovatnije dizalicom podigao automobil u želji da promeni gumu. Međutim, dok je rado dizalica je popustila, a automobil je muškarcu pao na glavu i grudi“, rekao je Koler za ORF.

On je dodao da se ova nesreća najverovatnije dogodila pre više nedelja, i da se u trenutku pronalaska telo preminulog već delimično mumificiralo. Koler takođe naglašava da je isključena svaka mogućnost da je za smrt preminulog odgovorno drugo lice. Međutim, istraga će i dalje biti nastavljena, jer policija želi da dobije odgovor na pitanje kako to da niko nije prijavio nestanak nastradalog Gotovo svi austrijski mediji se pitaju kako to da je bivši vlasnik stavio kuću na prodaju iako pre toga nije ni obavestio podstanara.

Policija je u razgovoru sa komšijama saznala da je preminuli bio veoma povučena osoba i da su ga oni poslednji put videli u septembru prošle godine. Stanari okolnih kuća su mislili da se njihov povučeni komšija odselio na neku drugu adresu u Austriji, ili da se vratio u Nemačku. Takođe, policija još uvek nije uspela da stupi u kontakt sa porodicom poginulog, od kojih ni jedan član ne živi u Austriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track