ISCEDILA GA KO LIMUN: 20 godina mlađa penzioneru uzela poslednji evro!
Foto: Shutterstock

Presuda za pokušaj ubistva

ISCEDILA GA KO LIMUN: 20 godina mlađa penzioneru uzela poslednji evro!

Austrija -
Ona je od njega pozajmila 15.000 evra i na kraju joj je, kako je rekao na sudu, dao i svoj poslednji evro zbog čega nije imao ni za hleb

BEČ - Penzioner (61) iz Beča osuđen je na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva svoje partnerke koja ga je, kako tvrdi, finansijski iskorišćavala, krijući pritom da je udata za drugog čoveka. On je 3. avgusta 2014. u Margaretenu u Beču brutalno pretukao partnerku u njenom stanu i zario joj nož u stomak.

Pošto je saznao za sve njene prevare i da je dok je bila sa njim sve vreme bila udata za drugog, otišao je kod nje kući da se, kako je rekao "razračunaju".

"Kada sam je video, nešto je puklo u meni“, izjavio je na sudu. Počeo je brutalno da je tuče, čupa za kosu i zario joj je nož u stomak. Zbog buke koja je dopirala iz stana komšije su izašle i zatekle ženu krvavu na podu i pozvali pomoć.

“Nisam mogao da verujem kako se ponela prema meni i hteo sam da je naučim pameti”, izjavio je optuženik na sudu.

Nih dvoje se poznaju već dugi niz godina i on kaže da su bili u vezi, ali da nikada nikada nisu bili seksulano intimni. Ona je od njega pozajmila 15.000 evra i na kraju joj je, kako je rekao na sudu, dao i svoj poslednji evro zbog čega nije imao ni za hleb.

On jeste osuđen na 3 godine zatvora, ali ona sada traži i odštetu od 7.500 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track