(VIDEO) HIT: Pogledajte šta je zavrtelo pamet ovim fudbalerima!
Foto: Printscreen Youtube

Snimak koji će vas nasmejati

(VIDEO) HIT: Pogledajte šta je zavrtelo pamet ovim fudbalerima!

Austrija -
Igrači austrijskog Fudbalskog kluba Pincgau postali su preko noći najpoznatiji klub u Austriji, zahvaljujući trominutnom video snimku jednog njihovog treninga

SALCBURG - Da muškarcu pamet može da zavrti i nešto drugo osim žene, dokazali su fudbaleri regionalnog Fudbalskog klub Pincgau (FC Pinzgau).

Igrači ovog tima iz salcburškog grada Zalfeldena (Saalfelden) postali su preko noći najpoznatiji klub u Austriji, zahvaljujući trominutnom video snimku jednog njihovog treninga koji je objavljen na Jutjubu. Oni su na poseban i neobičan način vežbali pucanje penala i sve dobro nasmejali.

Naime, svaki igrač je pre šuta sa bele tačke morao da napravi 20 krugova oko lopte, postavljene na ivici šesnaesterca, posle toga otrči do jedanaesterca i šutne loptu u gol. Video na kojem igrači, potpuno dezorjentisani i bez ikakve koordinacije padaju po terenu, privukao je i pažnju mnogih stranih medija.

Do sad su priču u malom regionalnom austrijskom klubu već preneli britanski Dejli miror i Metro, kao i sportska televizija Evrosport. Ovaj komični video je u samo tri dana na Jutjubu pogledalo više od 280.000 ljudi, a broj klikova se tokom svakog sata poveća za nekoliko hiljada.

Pogledajte i nasmejte se kao što sigurno već dugo niste.

http://www.youtube.com/watch?v=nTcu43Js3rU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track