SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Koncert Zdravka Čolića 14. marta u Beču!
Foto: Aleksandar Domitrica

Peva za dijasporu

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Koncert Zdravka Čolića 14. marta u Beču!

Austrija -
Ovo će biti najveći od svih ikada održanih koncerata Zdravka Čolića u dijaspori, kaže za Kurir producent i menadžer Fikret Vukalić Fantom

BEČ - Najpopularniji pop pevač na Balkanu, Zdravko Čolić održaće u subotu 14. marta, u okviru turneje "Vatra i barut", veliki koncert u Beču. Koncert će se održati u sali hotela Piramida (Piramyda) u Fezendorfu (Vösendorf), u neposrednoj blizini austrijske prestonice, a početak je zakazan za 21 čas.

„Ovo će biti najveći od svih ikada održanih koncerata Zdravka Čolića u dijaspori. Veliki broj naših ljudi iz cele Austrije, Nemačke i svih delova Balkana je već najavio svoj dolazak na ovaj spektakl. Može se očekivati da će upravo ovaj Čolin koncert biti i koncert godine u Austriji“, za Kurir je izjavio producent i menadžer Zdravka Čolića Fikret Vukalić Fantom.

Ulaznica u pretprodaji koštaju 30 evra - stajanje, i 70 evra - VIP mesta. Na dan koncerta karte za stajaća mesta moći će se nabaviti po ceni od 35 evra, dok će istog dana VIP ulaznice koštati 100 evra. Cene ulaznica za studente iznose 25 evra.

Kako će ovaj koncert proteći u znaku promocije albuma "Vatra i barut", svi posetioci sa kupljenom VIP-ulaznicom na poklon će dobiti i novo, istoimeno CD-izdanje Zdravka Čolića. Za vlasnike VIP ulaznica organizator je pripremio i švedski sto.

Organizator koncerta je "Fantasy Production International" na čelu sa Fikretom Vukalićem Fantomom.Više informacija o ulaznicama za ovaj koncert svi zainteresovani mogu dobiti na broju telefona 0680 335 27 000, kao i na internet stranici www.fantom.cc.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track