ZAGREJALI BEČKU PUBLIKU: Vruća atmosfera uz Tropiko bend!
Foto: Kurir-info

TRAŽILA SE KARTA VIŠE

ZAGREJALI BEČKU PUBLIKU: Vruća atmosfera uz Tropiko bend!

Austrija -
Vedri, nasmejani i energični, kao što je njihova publika i navikla, bend je započeo nastup svojim pesmama sa poslednjeg albuma, a uskoro će promocisati nove pesme

BEČ - Da su majstori za dobru atmosferu, Tropiko bend je dokazao proteklog petka u bečkom klubu Insomnia. Vedri, nasmejani i energični, kao što je njihova publika i navikla, bend je započeo nastup svojim pesmama sa poslednjeg albuma. Klub je bi tesan da primi sve koji su želeli da slušaju Tropikance, a tražila se karta više. Oni su zahvaljujući sjajnom repertoaru, podigli goste na noge i napravili fenomenalnu atmosferu.

" I publika i mi sa nestrpljenjem iščekujemo izlazak novog albuma. Živimo u doba interneta, pa će i promocija novih pesama neizostavno biti i ja njemu. Mi ćemo nove pesme početi da promovišemo prvo u Beogradu, a odmah potom na nastupima širom Srbije i u regionu. - izjavio je Aleksandar Cvetković, pevač grupe Tropiko benda. Uz odlican album idu i dobri i originalni spotovi, a jedni su od retkih bendova koji će za svaku pesmu uraditi i spot.

Klub ispunjen do poslednjeg mesta... Atmosfera sa nastupa Tropiko benda u Beču
Klub ispunjen do poslednjeg mesta... Atmosfera sa nastupa Tropiko benda u Beču

- Do sada nismo imali naviku da snimimo spotove za sve pesme sa prethodnih albuma, ali ispostavilo se da je novi album dovoljno inspirativan kako za nas iz benda tako i za naše saradnike pa smo tako i rešili da svaka pesma bude ekranizovana. Uostalom kad poslušate novi album shvatićete i sami koliko nam je zapravo bilo lako da snimimo sve te spotove i da svaki bude potpuno originalan i drugaciji, jer su nam upravo takve i nove pesme - originalne i drugacije.

Bečkoj publici preostaje samo da strpljivo sačeka sledeći nastup sa novim pesmama.

(D. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track