STRADALA SPAŠAVAJUĆI MAČIĆE: Žena se ugušila u plastu sena!
Foto: Printscreen Krone.at/, Thinkstockphotos.de, Andreas Graf

TRAGEDIJA U GORNJOJ AUSTRIJI

STRADALA SPAŠAVAJUĆI MAČIĆE: Žena se ugušila u plastu sena!

Austrija -
Suprug (86) Marije L. (74) zabrinut jer se nije vratila kući, krenuo je za njom u potragu i našao je njeno beživotno telo u seniku

ŠERDING - Ljubav prema mačkama koštala je života. Marija L. (74) ugušila se u plastu sena spašavajući mačiće.Ova sedamdesetčetvorogodišnja žena, plemenitog srca iz sela Dirzbah (Dirsbah) kod grada Šerdinga (Schärding) u Gornjoj Austriji, tragično je stradala u svom seniku.

Marija je znala da se njena kućna mačka okotila i na svet donela mlade negde na nekom skrovitom mestu na imanju. Pretpostavljala je da su mace u seniku i krenula je u ponedeljak, oko sedam sati ujutro, tamo da ih traži.Prema saopštenju policije nesrećna žena je očigledno očigledno kada je pronašla mace u metar dubokoj rupi u plastu senu ispružila ruke kako bi ih dohvatila. Međutim tada je naglavačke pala u seno. Očajnički je pokušavala da se izvuče, ali joj to nije uspelo.

Pri tom se seno stalno obrušavalo i delom je zatrpalo Mariju koja se u njemu na kraju ugušila.Sat kasnije, njen suprug (86) zabrinut jer se Marija nije vratila kući, krenuo je za njom u potragu.Nažalost našao je njeno beživotno telo u seniku, izvukao iz plasta i pokušao da reanimira ali je bilo kasno.

Policija je na mestu nesreće u dnu plasta našla mačiće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track