(FOTO) AUSTRIJANCI U ŠOKU: Na njivi u kukuruzu pronašli kengura!
Foto: Prinskrin, Lokal.at

Skitnica

(FOTO) AUSTRIJANCI U ŠOKU: Na njivi u kukuruzu pronašli kengura!

Austrija -
Meštanin Sankt Osvalda Martin Helmštet mislio je da se deca šale s njim kada su dotrčala i rekla mu da su videla tobara kako skače po njivi

BEČ - Oni sa slabim znanjem geografije posle ovoga će još više mešati Austriju i Australiju! Meštani regije Milfirtel u Gornjoj Austriji ostali su šokirani kada su usred polja sa kukuruzom videli kengura!

Meštanin Sankt Osvalda Martin Helmštet mislio je da se deca šale s njim kada su dotrčala i rekla mu da su videla kengura, javlja portal lokal.at. Ubrzo je shvatio da deca ne lažu jer je u njivi pod kukurzom opazio torbara kako skakuće i gricka travu.

Kengur je potom odskakutao ne bezbednu distancu odakle je skoro nezainteresovano gledao u zabezeknute meštane. Helmštet kaže da su kengura greškom mogli da ubiju lovci, ali, srećom, njegova odiseja ipak ima srećan kraj.

Odbegli kengur se zove Anton, kućni je ljubimac jedne porodice iz Valdcela i nije mu prvi put da beži od kuće. Prošle zime četiri meseca tumarao je po snežnim proplancima Milfirtela dok ga nisu namamili u zamku i odneli kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track