OTAC OSTAO U ŠOKU: Mislio da je ćerka (12) u vezi sa tinejdžerom iz Nemačke, a onda se zgrozio!
Foto: Thinkstock/Ilustracija

PEDOFIL IZ KOMŠILUKA

OTAC OSTAO U ŠOKU: Mislio da je ćerka (12) u vezi sa tinejdžerom iz Nemačke, a onda se zgrozio!

Austrija -
Slučaj zavođenja maloletnice dobio je epilog dobio ovih dana u sudu u donjeaustrijskom Kornojburgu

KORNOJBURG - Kao u poslovici "terao lisicu, a isterao vuka", otac jedne dvanaestogodišnjakinje je bio šokiran kada je otkrio ko je zaista prijatelj njegove kćerke.

Ovaj čovek iz Donje Austrije je posumnjao da mu je kćerka stupila u vezu sa nekim tinejdžerom iz Nemačke. Zabrinuti otac je zato uzeo ćerkin mobilni telefon i nije joj dozvolio da ponese sa sobom dok je u poseti baki u Gornjoj Austriji. Otac nije morao dugo da traga sa kim njegova kćerka intenzivno komunicira u poslednje vreme.

Čim je otputovala kod bake, stigao joj je SMS: "Jesi li već u Gornjoj Austriji? Nedostaješ mi." Otac je odgovrio na poruku, predstavljajući se kao da je on kćerka. Potom je nepoznati prijatelj tražio njenu sliku. Otac je telefonom poslao fotografiju kćerke, sa zahtevom: "A sada želim i ja jednu tvoju sliku."

Kada je, dotad nepoznati muškarac poslao svoju sliku, na kojoj je nag, ocu je konačno postalo je jasno da je ćerkin intimni prijatelj njihov poznanik (41) i jedan od njihovih komšija. Zgroženi otac odmah je otišao u policiju. Prijavio je komšiju da mu je zaveo maloletnu kćerku. Slučaj je epilog dobio ovih dana u sudu u donjeaustrijskom Kornojburgu.

Optuženi je negirao da je od 2013. imao odnos sa devojčicom, ali je ona sve priznala i uverljivo opisala njihovu intimnu vezu. Sud je optuženog proglasio krivim i osudio ga nadve godine zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track