(FOTO) KOBNI ZNAK: Izgubila svog anđela čuvara i poginula sa bratom u saobraćajnoj nesreći!
Foto: Printscreen Krone.at

TRAGEDIJA U DONJOJ AUSTRIJI

(FOTO) KOBNI ZNAK: Izgubila svog anđela čuvara i poginula sa bratom u saobraćajnoj nesreći!

Austrija -
U januaru 2016. smo planirali da se verimo, pa da se venčamo i imamo decu, izjavlo je Muhamet (23), mladić poginule Sofije (20)

HAJNBURG - Osim roditelja Sofije (Sophia, 20) i njenog 16-godišnjeg brata Paulusa, koji su poginuli pre deset dana u saobraćajnoj nesreći kod Hajnburga u Donjoj Austriji, neutešan je i Sofijin momak Muhamet S. (23).

On je Jutjub stavio jedan snimak u kojem izjavlčjuje svoju ljubav Sofiji. Muhamet je preživeo nesreću na mestu suvozača, dok su Sofija i Paulus, koji su bili pozadi i poginuli u nesreći koju je skrivio njihov pijan prijatelj, 22-godišnji Domenik (Domenic H.), koji ih je vozio. On je velikom brzinom prvo udario u dva parkirana automobila, a potom se zabio u zid jedne kuće uz put.

Očajan ... Muhamet mladić stradale Sofije sa priveskom koji je pronašao posle nesreće (Foto printscreen Krone,at)
Očajan ... Muhamet mladić stradale Sofije sa priveskom koji je pronašao posle nesreće (Foto printscreen Krone,at)

I Sofija i Muhamet su bili poslednjih meseci bez posla, ali su im njeni roditelji, dobro situirani poljoprivrednici, koji se bave organskom proizvodnjom, omogućili da uzmu stan u najam. Sofijini roditelji su pre 25 godina izgubili jednog sina, koji je poginuo posle pada sa prozora.

Sin turskog gastarbajtera, Muhamet je rođen u Austriji. Priznaje da mu je u pubertetu mnogo šta išlo loše, ali da se uozbiljio u poslednje dve godine, otkada je bio u vezi sa Sofijom. U januaru 2016. su planirali da se vere, pa da se venčaju i imaju decu, izjavljuje Muhamet za bečki Kronen Cajtung.

Muhamet je posle nesreće u stanu našao Sofijin privezak, anđela čuvara kojeg je bila zagubila dan-dva pre pogibije. "Nosim ga sada stalno sa sobom. Ostaće tako, sve dok joj se ne pridružim na nebu. Znam da me ona tamo čeka", izjavio je Muhamet za Kronen Cajtung.

Kobnog dana, u petak 30. oktobra, spavali su duže, do oko 11. Posle su, kao i svakog dana, otišli kod Sofijinih roditelja na ručak. Sofija je htela da posete helovin zabavu u župnoj kancelariji u Hajnburgu, a sutradan je imala zakazan razgovor za posao u jednoj drogeriji. Mislila je čak da ne ide na zabavu, ali je ipak sa Muhametom otišla u šoping centar, da kupe garderobu za helovin.

Muhamet prvo nije hteo na zabavu. Sofija mu je rekla da će onda povesti brata Paulusa. Potom se Muhamet predomislio pa su svi troje otišli na zabavu. Sofija ih je vozila u Hajnburg svojim automobilom.Posle zabave, oko 1:15 po ponoći, otišli su sa žurke. Muhamet kaže da Sofija nije pila alkohol, samo sok, dok su oni i svi ostali pili votku pomešanu sa red bulom. I onda su seli u auto, ali ne Sofijin, nego u Domenikov sab.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track