GURU ODVEO MISICU U SMRT: Ena Kadić pre skoka u ambis telefonom pričala sa misterioznim prijateljem!
Foto: Prinskrin Yt

Roditelji traže istinu

GURU ODVEO MISICU U SMRT: Ena Kadić pre skoka u ambis telefonom pričala sa misterioznim prijateljem!

Austrija -
INZBRUK - Roditelji preminule Miss Austrije Ene Kadić koja je 16. oktobra pod nejasnim oklnostima pala sa Evropskog mosta na inzbruškom brdu Bergizel i posle tri dana preminula, zatražili su od javnog tužioca da istraži ulogu Eninog bliskog prijatelja u ovoj tragediji.

Reč je o misterioznom čoveku za kojeg se sumnja da je imao prevelik uticaj na Enu, a možda i presudnu ulogu u njenoj smrti.

Posle Enine pogibije pojavilo se nekoliko verzija o okolnostima ove tragedije. Najčešće se u medijima pisalo da je radila selfi i da se okliznula i pala u ponor.

Roditelji, koji su najpre tvrdili da njihovo dete nikada ne bi počinilo samoubistvo, sada traže da se ispita ta mogućnost, jer su pronašli Enino oproštajno pismo! Pismo je veoma konfuzno, a roditelji tvrde da ima elemente okultizma. Oni sumnjaju da je njihova ćerka žrtva čoveka koji je bio član zloglasne sekte i koji je kontrolisao njen život.

Novu sumnju budi i sadržaj Eninih telefonskih razgovora pre i posle pada u ponor. Enini roditelji tvrde da se ona neposredno pre i posle pada čula sa dotičnim prijateljem, posebno su bili u kontaktu posle pada, dok je povređena čekala pomoć. Štaviše, tog prijatelja pozvala je pre nego što se javila roditeljima i bratu!

Tog muškarca policija još nije ispitivala i porodica sada traži da bude priveden na razgovor.

"S obzirom da su bili veoma bliski i da je znao šta misli, treba ispitati pomaganje u samoubistvu", kaže advokat Herman Holcman.

On je naveo da je Ena svaki slobodan trenutak provodila sa tajanstvenim prijateljem koji joj je čak, jednom prilikom zabranio da pije antibiotik pošto ju je ujeo pas!

(Heute.at)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track