ONA JE NAJSREĆNIJA PUTNICA NA SVETU: Nećete verovati šta joj se desilo
Foto: Printscreen Weibo

Pametna odluka

ONA JE NAJSREĆNIJA PUTNICA NA SVETU: Nećete verovati šta joj se desilo

Planeta -
Puno prostor za noge, personalizovana usluga i nema plakanja beba ili nemirnih saputnika. To je ono što je jedna srećna putnica u Kini doživela dok je letela kući u Guangžou tokom novogodišnjih praznika.

Ova devojka je izabrala kasniji let do kuće, dok su ostali putnici odlučili da zamene ovaj za raniji let, zbog ogromnih gužvi koje su ovih dana nastale u Kini zbog toga što većina njenih građana žuri kući za novogodišnje praznike.

Tako je gospođica Zang ostala da uživa u putovanju koje imaju jedino rok zvezde.

Mećava koja je napravila haos u voznom redu, izazvala je i kašnjenja nekoliko letova u centralnom Vuhanu, uključujući i let CZ2833 za Guangzhou kojim je Zangova trebalo da ide.

Većina putnika je izabrala ponudu da uzme raniji let, ali gospođa Zang je odbila, pa je let nastavljen sa njom kao jedinim putnikom.

Ona je dokumentovala svoje "srećno" iskustvo u postu na popularnoj kineskoj društvenog mreži Veibo.

"Osetila sam se tako srećna, to je retko i novo životno iskustvo za mene. Osećala sam se kao rok zvezda", rekla je ona za BBC, dodajući da su članovi njene porodice uglavnom odleteli kući za praznike.

Njen post je izazvao veliki broj pozitivnih komentara na mreži, a jedan od korisnika je napisao da je ona verovatno najsrećnija putnica na svetu.

(BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track