PRODATA KUĆA MONSTRUMA FRICLA U KOJOJ JE SILOVAO ĆERKU: Kupila je vlasnica striptiz bara za radnike
Foto: Printscreen Youtube

Bizarno

PRODATA KUĆA MONSTRUMA FRICLA U KOJOJ JE SILOVAO ĆERKU: Kupila je vlasnica striptiz bara za radnike

Austrija -

Kuću u kojoj je počinjen incest koji je šokirao svet kada je Jozef Fricl zatvorio svoju ćerku u podrumu gde je držao pune 24 godine, prodata je za 160.000 evra i to ženi koja vodi lokalni striptiz klub.

Pozivajući se na lokalne medije, Dejli mejl piše da se čovek po imenu Herbert Huska rekao da je njegova supruga Ingrid, zajedno s poslovnim partnerima, kupila zgradu u Amstetenu na severu Austrije.

Navodno kuću planiraju a obnove i pretvore je u stambenu zgradu. List piše da Huska sa suprugom vodi Bar Žozefin, lokalcima prepoznatljivi striptiz klub.

"Ne može ostati prazna zauvek. Moramo uneti život u nju. Već kroz dve godine će to biti kuća, kao i svaka druga", rekao je Huska i dodao da im je želja da svojim radnicima osiguraju krov nad glavom.

Austrijski list piše da bi se tako u kući monstruma Fricla mogle useliti žene koje rade u striptiz klubu. Austrijska novinska agencija navodi da će ključevi monstruozne kuće novom vlasniku biti predati već ovog vikenda.

Takođe piše da je podrum u kom je Fritcl držao svoju ćerku pune 24 godine neupotrebljiv s obzirom na to da je 2013. godine u potpunosti ispunjen cementom.

(net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja