ZGADIO I ISKUSNE POLICAJCE: Bečki kanibal iskasapio prostitutku, telo bacio, a organe stavio u zamrzivač DA POJEDE KASNIJE!
Foto: Profimedia

ZLOČIN UŽASNUO AUSTRIJU

ZGADIO I ISKUSNE POLICAJCE: Bečki kanibal iskasapio prostitutku, telo bacio, a organe stavio u zamrzivač DA POJEDE KASNIJE!

Austrija -

Alfred U. (63) je priznao policajcima da je u svojoj kući u Beču ubio i raskomadao slovačku prostitutku, ali je delove njenog tela bacio u jezero, a organe spakovao zamrzivač u vikendici da ih kasnije pojede.

Policija je započela istragu kad je ribar našao ženski torzo u plićaku Nežiderskog jezera, koje razdvaja Austriju i Mađarsku.

Ubrzo je nađena i glava nesrećne devojke, a austrijski istražitelji kažu da veruju da su ostali delovi njenog tela odavno na dnu jezera.

Predstavnici austrijske policije i tužilaštva održali su u sredu, 2. maja, zajedničku konferenciju za novinare u gradu Ajzenštatu, gde je Alfred U. zatvoren, i saopštili da je on prvo pokušao da se lažima izvuče, ali kad su ga suočili s rezultatima DNK analize, priznao je da je kanibal i da je ubio nesrećnu prostitutku jer je želeo da jede žensko meso.

"Nameravao sam da ga pojedem, ali malo kasnije", rekao je on. Kanibal je ispričao da je u kadi u svojoj kući u Beču raskomadao telo pomoću noža i testere. Zatim je samleo njene organe da bi stali u zarzivač i spakovao ih, pa je delove njenog tela odvezao do Nežiderskog jezera, gde ima vikendicu, i pobacao ih u vodu.

Ispričao je da je žrtvu sreo na jednoj metro stanici u Beču i da ju je odveo kući zbog seksa, ali da nije imao nameru da je ubije.

foto: Wikipedia

Ovde je kanibal pobacao delove tela nesrećne prostitutke

"Tražio sam da bude dobra prema meni, da me mazi i ljubi. Odbila je. Zgrabio sam joj grudi, a ona je odjednom počela da vrišti. Nisam mogao da podnesem te krike. Morao sam da je zadavim da bih je ućutkao", ispričao je ubica.

Alfred U. je bivši robijaš. Proveo je čak 32 godine zato što je 1984. metalnom šipkom napao svog rivala, a zatim je silovao svoju devojku i pritom joj odgrizao bradavicu.

"Nisam loš čovek. Od žena sam samo želeo da me vole. Ali nisu lepo postupale sa mnom". Dodao je i da je spreman da provede ostatak života u zatvoru.

"Pravo da vam kažem, bio sam srećniji u zatvoru nego napolju", kazao je Alfred U.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Ilustracija/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track